petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Fudbal – Predlog za klađenje – Sreda 1. Decembar

Kvota koja prosto ne sme da se propusti. Članak otvarati do 18:00


U okviru 16. kola francuskog šampionata snage će odmeriti Brest i Sent Etijen. Prema kladioncama, blagi favorit u ovom meču je Brest sa kvotom 1,85. Ova kvota ima tendenciju pada i to velikog, a u ovom člaku će te videti i zbog čega.

Brest igra u jako dobroj formi u poslednje vreme. Na poslednjih šest utakmica ima četiri pobede i dva remija. Uspeli su da dobiju Monako, da remiziraju sa Lilom, a ostale pobede su bile protiv timova iz sredine, ili donjeg dela tabele. No, nikako to ne treba potceniti, jer je to pokazatelj da Brest igra dobar fudbal. Dobijaju one koje treba da dobiju, a kost su u grlu velikim favoritima.

Sa druge strane imamo Sent Etijen. Francuski velikan je pao na najniže moguće grane. Iako su kako tako podigli formu u poslednje vreme, Sent Etijen je i dalje poslednji na tabeli. Svi se sećamo onih nemilih scena kada su navijači prekinuli meč. Mnogo nervoze ima unutar tog tima i biće im vraški teško da se izvuku iz svih problema koji su ih zadesili.

Na sve ove probleme koje Sent Etijen ima danas će biiti dobrano oslabljeni. Naime, oni na današnjoj utakmici ne mogu da računaju na neke veoma bitne igrače kao što su Kolodziejczak, Green i Youssouf zbog crvenog kartona. Pored pomenute trojke Sent Etijen ne može da računa na Neyou Noupa, Hamouma, Nordin, Moueffek i Antunes koji su povređeni. Macon I Boudebouz  su pod znakom pitanja.

Da ubacimo i malo statistike:

– Brest je kući dao gol na svih 7 utakmica.
– Brest je kući dao dva i više golova na 3/7 utakmica.
– Brest je za celu sezonu dao gol na svih 15 utakmica.

– Sent Etijen je na strani primio gol na 6/7 utakmica.
– Sent Etijen je na strani primio dva i više golova na 5/7 utakmica.
– Sent Etijen je za celu sezonu primio gol na 14/15 utakmica.

Ako bi gledali duele u novijoj istoriji od kada je Brest prvoligaš, Brest je dao bar gol na sve četiri utakmice, a dva i više su dali na 3/4 utakmice.

Pitanje je samo koju kombinaciju sada izabrati. Pošto je Brest pun samopouzdanja mi smo odlučili da igramo domaćin daje 2+. Jednom će Brest stati sa ovim dobim rezultatima, ali stil igre se sigurno neće promeniti. Igraju zaista dobro, igraju protiv protivnika koji ima dosta problema što unutar kluba, što sa igračkim kadrom i po ovoj kvoti i te kako vredi probati.

Predlog za klađenje: Brest daje 2+ 1,90

1:0


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje