Advertisement

Domaćin ima odličan ritam, a danas mu na megdan dolazi gost koji neće moći da računa na 8 igrača. Na osnovu forme i izostanaka u gostujućem timu dolazimo do zaključka da domaćin ne bi trebao da ima većih problema.


Najava meča: U jednoj od današnjih utakmica će se u standardnom terminu za Švajcarsku ligu od 19:45 sastati timovi iz susednih gradova – Zug i Zurich.

Cug: se nalazi na 2. mestu na tabeli sa 81 osvojenim bodom. Kao domaćin je u sjajnom ritmu od 8 pobeda u 9 poslednjih utakmica što je pokazatelj da retko kad ispušta bodove na svom terenu. Kao i njegov današnji rival na proseku je od oko 5 gola po meču.

Cirih: se nalazi na 6. mestu sa 62 osvojena boda. Za razliku od današnjeg rivala njemu ne cvataju ruže pa ima 5 poraza na 7 poslednja meča koja je igrao na strani. Danas će mu dodatan hendikep biti izostanak 8 igrača: F. Pettersson (30/11/9), K. Klein (37/8/12), M. Miranda (38/1/7), P. Gering  (27/2/4), M. Hiterkircher (31/2/3), a njima treba dodati i ranije povređene R. Červenku i R. Vika, kao i Amerikanca D. Šora koji je nedavno pojačao redove Kunluna iz Pekinga člana KHL lige.

Mišljenje urednika: Iako Cugu tradicionalno ne leži susedni Cirih, ove sezone ima bolji tim, a i Cirih danas ima ozbiljnih problema u sastavu pošto će nedostajati nekoliko važnih igrača. Možda i najsigurnije je igrati konačan pobednik Cug uključujući eventualne produžetke – WFT1 @1.50 / MaxBet. Iako i nije baš preporučljivo, ako vam je kvota mala i igrate hrabije, onda možete pokušati neku od mix igara koja kombinuje pobedu domaćina i meč sa najviše 5 golova.

Kraj – 3:0

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.