Advertisement
MaxBet

Danas za gosta neće igrati čak devetorica fudbalera, a u okviru tih izostanaka spadaju prvi golman ekipe, prvi i drugi strelac ekipe, pa čak i njen kapiten. U ovakvom sastavu pitanje je čemu gost može da se nada, i da li je realno očekivati da dođe makar i do boda. Utakmicu možete da odigrate do 16 časova.


U pitanju je susret ImoleseLucchese u okviru italijanskog kupa “Coppa Italia Serie C”, a trenutno je na programu šesnaestina finala ovog takmičenja. Gost će danas biti u opasnom problemu zbog izostanaka, a sledeći fudbaleri neće igrati danas.

Lucchese je u prvom kolu bio slobodan, dok je Imolese slavio protiv ekipe po imenu Pistoiese rezultatom 4:2.

Domaćin će da odmara najboljeg strelca ekipe, dok će zbog povrede odsustvovati još dvojica fudbalera. Neće igrati Michael De Marchi (12/5/0, napad, najbolji strelac ekipe), Corentin Fiore (6/0/0, odbrana) i Andrea Jukic (3/0/0, napad). Tržišna vrednost igračkog kadra Imolese-a procenjuje se na 2.86 miliona funti. Za Lucchese neće igrati Mattia Lombardo (10/2/1, defanzivni vezista), Gianmarco De Feo (7/4/1, napad, najbolji strelac ekipe), Riccardo Martinelli (9/0/0, odbrana), Alessandro Provenzano (10/2/1, centralni vezista), Wladimiro Falcone (8/0/0, prvi golman ekipe), Mattia Bortolussi (10/3/3, napad, drugi najbolji strelac ekipe, kapiten), Juan Alberto Mauri (6/0/1, centralni vezista), Saverio Madrigali (2/0/0, odbrana) i Christian Tavanti (0/0/0, odbrana). Ova ekipa broji 25 fudbalera, a danas će na raspolaganju imati svega 16 fudbalera, jer čak devetorica neće biti u protokolu za ovaj susret. Tržišna vrednost igračkog kadra gosta iznosi 2.54 miliona funti.

Imolese na svom stadionu igra besprekorno za ovaj nivo fudbala, koji je skoro pa amaterski. Na poslednjih 8 utakmica pred domaćom publikom ima skor od 5 pobeda i 3 remija.

Imolese na svom stadionu igra sjajno.

Sa druge strane, šarolika igra Lucchese-a u gostima u poslednje vreme, a najbolje tome svedoče rezultati.

Svega 2 pobede na poslednjih 7 utakmica na strani.

Naše mišljenje je da će domaćin danas uspeti da slavi, najpre zbog izmenjenog sastava gosta koji ima kratku klupu, te zbog forme, ali i zbog već igranja u kupu u okviru prvog kola. Kvota za tip “W1” je 1.60 i sasvim je solidna opcija za danas.

Kraj – 2:1 (0:1)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.