četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez devetorice, među kojima su prvi i drugi strelac ekipe, kao i prvi golman!

Gosti će večeras biti bez čak devetorice fudbalera, među kojima su prvi i drugi strelac ekipe, kao i prvi golman ekipe. Idealna prilika za domaći tim da dođe do bitnih bodova. Utakmica je na programu večeras od 20 časova po našem vremenu.


Reč je o 19. kolu francuske lige „Ligue 2„, a od 20 časova po našem vremenu sastaće se Auxerre i Nancy. Domaćin se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli sa 19 bodova iz proteklih 18 kola, a gost na 9. mestu sa 26 bodova iz proteklih 18 mečeva. Ako postoji dobra prilika da se Auxere domogne bodova i izađe iz nešto lošije serije, onda je to večeras, protiv oslabljenog Nancy-a.

Printscreen/Flashscore.com

Za Auxerre neće igrati Benjaloud Youssouf (0n/0g/0a, desni bek), Dejan Sorgić (15n/3g/0a, centarfor), Mohamed Yattara (11n/3g/0a, centarfor) i Axel Ngando (12n/3g/0a, ofanzivni vezni). Za Nancy-Lorraine neće igrati Vagner (18n/8g/3a, desno krilo, najbolji strelac ekipe), Makhtar Gueye (15n/5g/0a, centarfor, drugi strelac ekipe), Baptiste Valette (20n/0g/0a, prvi golman ekipe), Loris Néry (9n/0g/1a, desni bek), Serge N’Guessan (4n/0g/0a, centralni vezni), Vincent Marchetti (3n/0g/0a, defanzivni vezni), Mons Bassouamina (1n/0g/0a, desno krilo), Abdelhamid El Kaoutari (16n/0g/1a, centralni bek) i Malaly Dembélé (12n/1g/0a, centarfor).

Mišljenje urednika: Mišljena smo da na ovoj utakmici domaćin može da dođe do pozitivnog rezultata, a tip „W1“ plaća se kvotom 1.75. Sumnjamo da će gost uspeti na strani da dođe do pobede, pogotovo bez devetorice fudbalera koji su redovni na terenu, stoga nam ova opcija deluje najbolje, jer se u slučaju remija ulog vraća.

0:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Daniel Kirsch from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje