Advertisement
MaxBet

Na utakmici, koja je na programu večeras od 18:30 po našem vremenu, gost će biti oslabljen, jer na raspolaganju neće biti čak sedmorice fudbalera. Može li domaćin to da iskoristi i ostvari pozitivan rezultat?


Reč je o 4. kolu holandskog prvenstva, a od 18:30 po našem vremenu sastaće se Viljem II i Emen. Nakon prva 3 kola, Viljem zauzima 7. mesto na tabeli sa 2 pobede i 1 porazom, ima gol razliku 6:5 i 6 osvojenih bodova. Sa druge strane, Emen ima 1 pobedu i 2 poraza uz gol razliku 2:6, te trenutno ima svega 3 boda i nalazi se na 13. mestu. I prošle nedelje smo pisali o Emenu, koji je uspeo da iznenadi i savlada Herenven, a nadamo se da se negativno iznenađenje neće ponoviti.

Trenutno stanje na tabeli.

Ovaj meč izdvajamo zbog izostanaka, a oni su sledeći. Za goste neće igrati Lorenzo Burnet (3n/0g/0a, levi bek), Matthias Hamrol (1n/0g/0a, golman), Ferhat Görgülü (11n/0g/1a, centralni bek, statistika od prošle sezone), Shani Tarashaj (1n/0g/0a, sekundarni napadač), Anco Jansen (30n/5g/8a, levo krilo, kapiten, statistika od prošle sezone), Tom Hiariej (18n/0g/1a, defanzivni vezni) i Sergio Peña (38n/1g/5a, ofanzivni vezni, statistika od prošle sezone), dok je upitan Jan-Niklas Beste (2n/0g/0a, levi bek).

Za domaći tim neće igrati samo Michael Woud (15n/0g/0a, golman, statistika od prošle sezone) i Fernando Lewis (3n/0g/1a, desni bek).

Dakle, kao što vidite iz gore navedenog, Emen je izuzetno oslabljen večeras, a videćemo kako će to uticati na njegovu igru.

Mišljenje urednika: Ono što možemo da pretpostavimo na osnovu pomenutih informacija jeste da je Viljem bliži pobedi. Kladionice ga favorizuju, a mi ćemo pokušati sa predlogom “P/K1” koji se plaća kvotom 1.70. S obzirom na to da postoji još pregršt predloga koje možete da odaberete na osnovu datih informacija, pozivamo vas da se ne vezujete strogo za naše predloge, već za informaciju koju vam pružamo u okviru teksta.

2:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.