četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez sedmorice u ovom meču, može li to domaćin da iskoristi na neki način?

Za goste neće igrati čak sedmorica fudbalera, a kao najbitnije izostanke izdvojili bismo drugog strelca ekipe i prvog golmana ekipe. Pored njih, fudbaleri koji imaju bitnu ulogu u defanzivi tima takođe će biti van stroja na ovom susretu. Može li to da iskoristi domaćin koji će biti u gotovo punom sastavu? Utakmica se igra u nedelju, 10. marta, od 14 časova po našem vremenu.


U pitanju je 24. kolo nemačke lige „Regionalliga Bayern„, a utakmica o kojoj je reč je susret između ekipa SpVgg Bayreuth i FC Bayern Munich II. Definitivno jedna od interesantnijih utakmica u nižim ligama Nemačke ovog vikenda, a drugi tim jednog od najjačih evropskih klubova u ovom trenutku pokušaće da dođe do bodova prilično oslabljen. Što se stanja na tabeli tiče, domaćin je na 13. mestu i boriće se za opstanak, dok se gost bori za 1. mestu, gde mu ni eventualni kiks na ovom susretu ne bi uzdrmao isto, jer trenutno ima 5 bodova više od drugoplasiranog Eichstatt-a, uz utakmicu manje. Sa druge strane, za SpVgg Bayreuth je ovde svaki bod „zlata vredan“, a u trenutku kada se treba boriti za opstanak, bodovi protiv ovakvih rivala svakako mnogo znače.

Trenutno stanje na tabeli.

Na osnovu poslednjih 10 susreta obe ekipe možemo da zaključimo par stvari. Prvo, Bayern II zaista igra fenomenalno, a za remi ne zna čak 12 susreta, što je vrlo interesantno. Ima skor od 7 pobeda i 3 remija na poslednjih 10 susreta. Sa druge strane, SpVgg Bayreuth ima skor od 5 pobeda, 3 remija i svega 2 poraza, što znači da je na čak 70% susreta na poslednjih 10 utakmica uspeo da ostane neporažen. Sjajan uspeh, generalno gledano, ali ipak, pozicija na tabeli je i dalje nedovoljno dobra za ovaj tim.

Poslednjih 10 utakmica domaćina.
Poslednjih 10 utakmica gosta.

Ono zbog čega u neku ruku izdvajamo ovaj meč od drugih jesu izostanci. Za SpVgg Bayreuth neće igrati samo Marco Rapp (1n/0g/0a, defanzivni vezni) i Steffen Eder (21n/2g/0a, centralni bek, upitan). Za FC Bayern Munich II neće igrati Michael Strein (0n/0g/0a, levo krilo), Paul Will (14n/1g/1a, centralni vezni), Theo Rieg (0n/0g/0a, centralni bek), Jonathan Meier (22n/0g/2a, levi bek), Maximilian Welzmüller (22n/0g/4a, defanzivni vezni), Christian Früchtl (20n/0g/0a, prvi golman ekipe) i Woo-yeong Jeong (21n/12g/4a, desno krilo, drugi strelac ekipe). Drugi strelac ekipe je poslat u A tim minhenskog kluba, dok je prvi golman poslat u U19 tim, te zbog toga ovaj vrlo bitan dvojac neće igrati na ovom susretu.

Nadamo se da će domaćin uspeti da se snađe i da izbori dobar rezultat uprkos dobroj formi gosta. Odlične partije drugog tima Bajerna kad tad moraju da se „umire“, makar na kratko, a ukoliko na ovom susretu gost ne dođe do tri boda, ili ostane u potpunosti bez bodova, njegova prva pozicija je i dalje ubedljiva. Stoga, ako ništa drugo, najpametnije je makar zaobići ovaj meč kada je u pitanju tipovanje.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  Kao što smo naveli gore, nadamo se da će domaćin uspeti da iznenadi, a kontra hendikep koji se odnosi na to da će domaćin da pobedi, igra nerešeno ili izgubi uz maksimalno jedan gol razlike se plaća kvotom 1.45. U pitanju nije enormno visoka kvota, čega smo i sami svesni, ali vas pozivamo da sami izaberete „najidealniju“ opciju za ovaj susret. Mi se nadamo da će ova kvota biti dovoljna za naplatu nekog dubla.

2:0


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje