četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez šestorice i u bezizlazno lošoj formi pred večerašnji okršaj!

Gost će večeras biti oslabljen zbog velikog broja izostanaka, a pored toga, nalazi se u prilično lošoj formi. Uspeo je da slavi svega jednom na poslednjih 10 susreta na strani, te ne može da se pohvali odličnom formom u gostima. Hoće li to domaćin uspeti da iskoristi? Utakmica se igra od 18:30 po našem vremenu.


U pitanju je susret između Selte iz Viga i Real Sosijedada, a utakmica će se u okviru španskog prvenstva odigrati večeras od 18:30 po našem vremenu. Bodovi su preko potrebni i jednoj i drugoj ekipi, s tim što s Selta neočekivano bori za opstanak, dok se Sosijedad bori za ulazak u Evropu, do kog će enormno teško pored Sevilje, Valensije, i ostali timova iz top 4. Može se reći da će borba za opstanak biti podjednako uzbudljiva kao i borba za prvih nekoliko mesta.

Stanje na tabeli u ovom trenutku.

Selta je na svega 3 od poslednjih 10 susreta na svom stadionu uspela da slavi, dok je 2 puta igrala nerešeno i čak 5 puta pretrpela poraz. Sa druge strane, Sosijedad je na poslednjih 10 susreta u gostima slavio jednom, igrao nerešeno 6 puta i poražen je 3 puta. Sve u svemu, prilično slaba forma obe ekipe, kako Selte kod kuće, tako i Sosijedada na strani, a s obzirom na to da ova utakmica znači mnogo i jednima i drugima, teško da forma može biti presudna u tolikoj meri koliko može biti želja za igrom.

Što se izostanaka tiče, za Seltu neće igrati David Juncà (21n/0g/3a, levi bek) i Brais Méndez (28n/6g/7a, desno krilo), dok za Real Sosijedad neće igrati Héctor Moreno (25n/1g/1a, centralni bek), Asier Illarramendi (24n/1g/1a, defanzivni vezni, kapiten), David Zurutuza (24n/2g/1a, centralni vezni), Adnan Januzaj (22n/2g/4a, desno krilo), Kévin Rodrigues (6n/0g/0a, levi bek) i Martín Merquelanz (1n/0g/0a, levo krilo), dok je upitan Andoni Gorosabel (7n/0g/0a, desni bek).

S obzirom na to da će Sosijedad igrati na strani, a uz to će biti daleko oslabljeniji od svog rivala, nadamo se da će Selta uspeti da dođe do povoljnog rezultata večeras.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  Pokušaćemo sa predlogom „W1“ koji se plaća kvotom 1.70, a uzdamo se u to da će Selta da ponovi maestralno drugo poluvreme protiv Viljareala, kada je uspela da postigne 3 pogotka i tako prestigne prednost svog rivala, koji je tad vodio rezultatom 0:2.

3:1


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje