četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez šestorice standardnih fudbalera, može li domaćin koji odlično igra na svom terenu to da iskoristi?

Domaćin će da dočeka gosta koji će večeras morati da igra bez barem šestorice standardnih fudbalera, tačnije fudbalera koji su upisali dosta nastupa ove sezone. Uz to, domaćin je na čak 79% prvenstvenih susreta ove sezone na svom stadionu uspeo da ostane neporažen, a mi se nadamo da će se ta statistika poboljšati večeras. Utakmica se igra od 21 čas po našem vremenu.


U pitanju je 30. kolo italijanske „Serie B„, a sastaće se Cremonese i Verona od 21 čas po našem vremenu. Domaćin se trenutno nalazi na 13. mestu, relativno je blizu zone ispadanja i moraće da igra odlično u samoj završnici sezone kako bi uspeo da izbori opstanak. Sa druge strane, Verona sigurno želi u najelitnije takmičenje u Italiji, stoga će takođe ciljati visoko u poslednjih nekoliko utakmica, gde je apsolutno svaki bod bitan.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, Cremonese pred svojim navijačima igra odlično, na poslednjih 10 susreta je upisao 6 pobeda, 2 remija i 2 poraza, što ga čini neporaženim na čak 80% susreta (posmatrajući tih 10 susreta), dok u prvenstvu ima 7 pobeda, 4 remija i 3 poraza na svom stadionu, te ga taj skor čini neporaženim na čak 79% prvenstvenih susreta pred svojim navijačima. Verona u gostima ima skor od 5 pobeda, 4 remija i 5 poraza, dok na poslednjih 10 utakmica na strani ima 3 pobede, 3 remija i 4 poraza.

Kada su u pitanju izostanci, za domaći tim neće igrati Gabriel Strefezza (21n/1g/0a, desni vezni), Boris Radunović (10n/0g/0a, golman) i Samuele Longo (21n/1g/2a, centarfor), dok za goste neće igrati Luca Marrone (23n/0g/0a, centralni bek), Seung-woo Lee (18n/1g/2a, levo krilo), Alessandro Crescenzi (14n/0g/3a, levi bek), Marash Kumbulla (6n/0g/0a, centralni bek), Antonino Ragusa (12n/0g/0a, levo krilo) i Ryder Matos (20n/4g/4a, sekundarni napadač), a upitni su Filippo Forni (0n/0g/0a) i Gaetano Castrovilli (20n/4g/3a, centralni vezni).

Po svemu sudeći, očekuje nas težak meč za prognozu, a nadamo se da će domaćin uz silne izostanke kod gosta uspeti da dođe do povoljnijeg rezultata večeras.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  Iako deluje optimistični, pokušaćemo sa predlogom „W1“ po kvoti 1.75, a tip će biti gubitan samo ukoliko gost pobedi. Ukoliko bude nerešeno, računa se kvota 1.00. Nadamo se da domaćin može da bude bolji večeras i da dođe makar do boda, a nadamo se i do sva tri.

1:1


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje