Advertisement
MaxBet

Danas od 17 časova sastaće se dva rivala, gde će gost biti znatno oslabljen. Za njih neće nastupati čak 11 fudbalera, a domaćin će sigurno želeti to da iskoristi. Pitanje je, hoće li uspeti?


Reč je o 6. kolu francuskog prvenstva “Ligue 1“, a meč o kom pišemo je susret između Anžea i Sent Etjena. Domaćin se trenutno nalazi na 8. mestu na tabeli sa 3 pobede i 2 poraza uz gol razliku 9:9, dok se gost nalazi na 17. mestu na tabeli uz 1 pobedu, 2 remija i 2 poraza, ima gol razliku 5:8 i svega 5 osvojenih bodova.

Trenutno stanje na tabeli.

Kada je reč o izostancima, gosti će imati mnogo izostanaka danas, dok će domaćin biti u gotovo punom sastavu danas.

Za goste neće igrati Gabriel Silva (0n/0g/0a, levi bek), Kévin Monnet-Paquet (0n/0g/0a, levo krilo), William Saliba (0n/0g/0a, centralni bek), Sergi Palencia (1n/0g/0a, desni bek), Franck Honorat (0n/0g/0a, desno krilo), Jean-Eudes Aholou (4n/1g/0a, defanzivni vezni), Jessy Moulin (0n/0g/0a, golman), Alpha Sissoko (24n/0g/0a, desni bek), Loïs Diony (1n/0g/0a, centarfor), Assane Dioussé (0n/0g/0a, defanzivni vezni) i Wesley Fofana (0n/0g/0a, centralni bek). Dakle, spisak igrača koji su na raspolaganju francuskom treneru, Ghislain Printantu, prilično je opao brojem ovih izostanaka. Za domaći tim neće igrati samo Abdoulaye Bamba (2n/0g/0a, desni bek) i Farid El Melali (3n/2g/0a, desno krilo, najbolji strelac ekipe).

Izvor informacija pročitajte na linku: https://www.asse.fr/fr/actualites/avant-match-scoasse-retrouver-une-solidite-et-la-victoire-ac26760

Ne treba izostaviti podatak da je Sent Etjen pre 3 dana igrao u Ligi Evrope, gde je pretrpeo poraz od Genka rezultatom 3:2, te su igrači sigurno roviti i umorniji nego inače.

Mišljenje urednika: Činjenica je da je gost u znatno lošijoj formi, da je oslabljen, a uz sve to, danas igra na strani, i budimo objekivni, teško može da se nada da će da dođe do sva tri boda. Stoga, možda nije loša opcija tip “W1” koji se plaća kvotom 1.55.

4:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.