petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost danas bez 8 igrača, ide na megdan domaćinu, koji je u usponu forme

Gost će u meču koji se igra od 17:30 po našem vremenu na teren izaći bez 8 igrača. Među njima su tri jako važna igrača u odbrani, kao i drugi asistent tima.


Najava meča: Danas će se u okviru Finske Mestis lige – drugi rang takmičenja u ovoj skandinavskoj zemlji, sastati ekipe Peliitata i K – Vantaa.


Peliitat: je tim iz Finskog grada Lahtija koji se nalazi na 10.mestu na tabeli sa 54 osvojena boda od kojih je 28 osvojio kao domaćin. Sa pet vezanih pobeda na svom terenu može se reći da je u usponu forme.


K-Vantaa: se nalazi na 9.mestu na tabeli sa 59 osvojena boda od 33 osvojena boda kao gost. Za razliku od današnjeg rivala od kog je bolje plasiran nalazi se u lošoj formi.Ima nešto bolji prosek golova koji premašuje 6 po meču.

Izostanci: Danas će gost na teren bez 8 igrača: drugog asistenta tima J. Sunda (43 meča/17golova/30asistencija), tri jako važna igrača u odbrani – T. Karjalainen (44/2/5), E. Torpstrom (27/6/7) i N. Nurmikanta (30/2/10). Osim njih povređeni su i igrači sa skromnim doprinosom za ekipu: V. Mustonen (pojačanje od 1.februara – 6 meča / 4 asistenciju), K. Tikka, J. Duhakka i V. Nieminen.


Mišljenje urednika: Ovaj meč možete naći u većem broju domaćih i inostranih kladionica, ali ima i mnogih kladionica koje nude Mestis ligu samo eventualno u okviru livebet ponude.  Kada pogledamo stanje na tabeli treba očekivati krajnje neizvestan meč. Međutim, bolja forma domaćina i izostanci u gostujućem timu, koji se pre svega mogu odraziti na defanzivu gde nema tri prve opcije, daju domaćinu ulogu favorita. Pobeda domaćina uključujući i eventualne produžetke – WFT1 donosi kvotu od @1.70.

2:3

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje