sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost danas bez jedanaestorice fudbalera!

Domaćin danas ne bi trebalo da ima preterano težak zadatak, a dočekaće gosta koji će biti bez čak jedanaestorice fudbalera. I domaćin će biti oslabljen, ali znatno manje. Utakmica se igra danas od 15 časova po našem vremenu, te se nadamo da će domaćin uspeti da iskoristi izostanke kod gosta i dođe do povoljnog rezultata.


U pitanju je 35. kolo italijanske „Serie B„, a sastaće se Benevento i Padova od 15 časova po našem vremenu. Benevento je izborio plej-of za ulazak u viši rang, a od druge pozicije može da se oprosti, jer ni u teoriji ne može do iste. Sa druge strane imamo Padovu koja će vrlo verovatno direktno u niži rang, s obzirom na to da mora da se dogodi čudo kako bi se uopšte domogla i 16. ili 15. pozicije preko kojih bi kroz plej-aut tražila opstanak. Stoga, realan scenario je da Benevento kroz plej-of traži ulazak u viši rang, a da Padova direktno ispada u niži.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, na poslednjih 6 susreta Benevento ima 4 pobede i 2 remija, dok Padova na poslednjih 7 susreta ima 1 pobedu, 3 remija i 3 poraza. Daleko lošija forma današnjeg gosta, u to nema sumnje.

Izostanaka će biti u obe ekipe, a pogotovo u timu Padove. Za Benevento neće igrati Alessandro Tuia (7n/0g/0a, centralni bek), Lorenzo Del Pinto (19n/0g/0a, centralni vezni), Federico Ricci (30n/2g/7a, desno krilo), Christian Maggio (18n/2g/0a, desni bek, kapiten) i Andrea Costa (7n/0g/0a, centralni bek). Za Padovu neće igrati Matteo Mandorlini (1n/0g/0a, centralni vezni), Jerry Mbakogu (10n/3g/1a, centarfor), Davide Marcandella (12n/0g/0a, desno krilo), Luca Belingheri (9n/0g/0a, centralni vezni), Nicola Madonna (4n/0g/0a, desni bek), Jérémie Broh (18n/0g/5a, centralni vezni), Simone Calvano (15n/0g/0a, centralni vezni), Michel Morganella (19n/1g/0a, desni bek), Eyob Zambataro (12n/0g/0a, levi bek), Luca Ravanelli (18n/2g/0a, centralni bek) i Daniele Capelli (19n/1g/2a, centralni bek).

Na osnovu forme, stanja na tabeli i izostanaka kod Padove, možemo reći da je Beneventno danas favorit.


Mišljenje urednika: Začudilo bi nas kada danas Benevento ne bi došao do sva tri boda, a dobra igra i dobri rezultati pred plej-of su svakako nešto što je potrebno ovoj ekipi. Kvota da će domaćin da slavi iznosi 1.65.

3:3


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje