Danas će gost biti u problemu zbog izostanaka velikog broja igrača, a nema sumnje da je i pored toga favorit. Ipak, smatramo da bi bez osmorice prvotimaca domaćin mogao da dođe do kladioničarski rečeno dobrog rezultata. Gostu problem može da predstavlja veći broj takmičenja ove sezone nego inače, a više o tome pročitajte u okviru našeg teksta. Utakmica se igra ubrzo posle 14:30.


Bardejov i Trnava sastaće se u okviru šesnaestine finala slovačkog Kupa, a gost je po kladionicama danas favorit. Ipak, bez osmorice fudbalera, teško da je toliki favorit, a ne treba zaboraviti to da ove sezone igra i Ligu Evrope, te su mu igrači sigurno umorniji nego ranijih sezona jer nisu navikli na toliki tempo igranja utakmica. Videćemo kako će se sve to odraziti na teren danas.

Obe ekipe su do ove faze takmičenja stigle veoma lako.

Bardejov je trenutno poslednji u drugoj ligi Slovačke, dok je Trnava na tek 9. mestu u prvoj ligi, od ukupno 12 ekipa. Moguće da je upravo taj niz loših rezultata Trnave naišao zbog pretrpanog rasporeda na koji ovi fudbaleri nisu navikli. Zbog reprezentativne pauze, četvorica prvotimaca Trnave neće igrati, a pored njih, još četvorica su van stroja danas.

Za goste neće igrati Andrej Kadlec (18/0/1, desni bek, nacionalna selekcija), Erik Jirka (19/1/5, desni vezni, nacionalna selekcija), Jiri Kulhanek (9/0/1, defanzivni vezista, nacionalna selekcija), Vakhtang Chanturishvili (8/0/0, levi vezni, nacionalna selekcija), Anton Sloboda (10/1/4, centralni vezista), Matus Conka (13/0/0, levi bek), Stefan Pekar (7/0/1, sekundarni napadač) i Ivan Hladik (18/1/0, centralni bek). O izostancima kod domaćina nema relevantnih podataka.

Nadamo se da će domaći tim uspeti da ostvari kladioničarski pozitivan rezultat pred svojim navijačima, te da i ukoliko izgubi, to ne bude uz mnogo golova razlike. Ovaj susret je najbolje da izbegnete, ili igrate kontra hendikep na domaćina. Pošto trenutno ne postoji kontra hendikep gde može da se uvaži poraz domaćina uz dva gola razlike, na manji ulog vredi probati sa najvećim kontra hendikepom koji postoji, a ukoliko se u međuvremenu pojavi još veći, bolje je probati sa njim.

Predlog: Hendikep 3 (-2) H31 @1.75 (Domaćin pobeđuje, igra nerešeno ili gubi uz maksimalno jedan gol razlike)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.