Advertisement
MaxBet

Gost u utakmicu ulazi kao favorit, ali neće moći da računa na čak šestoricu fudbalera zbog velikog broja povreda. Domaćin će biti u gotovo punom sastavu, ali treba obratiti pažnju na to da je trenutno u lošoj formi. Možda najbolja opcija za ovaj meč je kontra hendikep na domaćina koji je u neku ruku potcenjen, a bitnu ulogu igra i statistika koja nam nagoveštava da je ekipa koja igra na svom terenu poslednji put poražena od svog večerašnjeg rivala davne 2010. godine. Utakmica se igra u noći između subote i nedelje, ne pre 3 časa iza ponoći.


San Jose Earthquakes i New York Red Bulls sastaće se u noći sa subote na nedelju, tačno četiri i po sata iza ponoći u okviru američke “MLS” lige. San Jose se takmiči u Zapadnoj konferenciji i zauzima poslednje, 12. mesto, dok se New York Red Bulls takmiči u okviru Istočne konferencije gde zauzima 2. mesto. Postoje dva problema na ovom susretu. Prvi je taj da je San Jose u relativno lošoj formi od pet vezanih poraza koja kad tad mora da se prekine, a drugi problem jeste problem po goste koji bi u ovaj meč mogli da uđu opušteniji baš zbog toga, a to često ume da se obije u glavu. Pored toga, večeras igraju bez šestorice prvotimaca.

Pored toga, kada se ove dve ekipe sastanu, skoro uvek slavi domaćin ili vidimo remi. Tako smo poslednji put pobedu gosta videli davne 2010. godine. Samo 2 puta smo na 16 utakmica između ova dva rivala mogli da naplatimo predlog “2”.

20.07.17 MLS New York Red Bulls San Jose Earthquakes 5 : 1
14.04.16 MLS San Jose Earthquakes New York Red Bulls 2 : 0
18.04.15 MLS New York Red Bulls San Jose Earthquakes 2 : 0
20.07.14 MLS New York Red Bulls San Jose Earthquakes 1 : 1
11.03.13 MLS San Jose Earthquakes New York Red Bulls 2 : 1
15.04.12 MLS New York Red Bulls San Jose Earthquakes 2 : 2
03.07.11 MLS San Jose Earthquakes New York Red Bulls 2 : 2
17.04.11 MLS New York Red Bulls San Jose Earthquakes 3 : 0

Što se izostanaka tiče, oni su sledeći. Za domaći tim neće igrati samo Kevin Partida (4/0/0, sredina), dok za goste neće igrati čak petorica fudbalera, a moguće je da će pored njih izostati i još jedan, koji je upitan. Neće igrati Vincent Bezecourt (9/0/1, defanzivni vezista), Florian Valot (18/3/4, ofanzivni vezista), Kyle Duncan (4/0/1, odbrana), Tommy Redding (2/0/0, odbrana), Benjamin Mines (1/1/0, sredina) i Tyler Adams (40/2/3, sredina). U pitanju su u najvećoj meri povrede kolena (Bezecourt, Duncan i Valot), grudi (Mines) i ramena (Redding). Tyler Adams, vrlo bitna karika ove sezone, povredio je leđa i upitan je za večeras.

Verujemo da će mnogo ljudi večeras tipovati na pobedu gosta, što zaista nije nemoguće, ali ćemo se mi osloniti na izostanke gosta, na tradiciju, ali i na podatak da loša forma domaćina kad tad mora da se prekine. Tipujemo kontra hendikep na domaćina.

Kraj – 1:3 (0:2)

Predlog: Hendikep 3 (-2): H31 @1.40 (San Jose Earthquakes će da pobedi, odigra nerešeno, ili izgubi maksimalno jednim golom razlike)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.