Advertisement
MaxBet

Gost će biti oslabljen na današnjem susretu, a trener gostujuće ekipe neće moći da računa na čak osmoricu fudbalera, od kojih su čak petorica standardni u ovoj ekipi. Domaćin će biti oslabljen izostankom jednog bitnog i dva manje bitna igrača, a smatramo da bi uz trenutnu formu i čvrstu igru mogao da pomrsi račune gostu. Utakmica se igra oko 17 časova, okvirno.


Kriens i Vaduz sastaće se danas od 17:30 po našem vremenu u okviru 10. kola druge lige Švajcarske, a susret koji je pred nama biće interesantan za sve kladioničare. Gost će biti u problemu pred ovaj susret, a kao što možete da vidite na tabeli ispod, bodovno stanje ove dve ekipe je slično. Uz to, Kriens je ekipa sa ubedljivo najviše remija u prvenstvu, a ovaj tim je za 9 prvenstvenih utakmica izgubio svega 2 puta. Problem za gosta predstavljaće izostanci, a sledeće igrači neće igrati u obe ekipe.

Za Kriens neće igrati Skumbim Sulejmani (0/0/0, napad), Manuel Fäh (2/0/0, odbrana) i Saleh Chihadeh (11/5/2, napad, drugi najbolji strelac ekipe, upitan). Za Vaduz neće igrati Nils von Niederhäusern (10/1/0, odbrana, suspendovan), Sandro Wieser (13/2/0, defanzivni vezista, drugi najbolji strelac ekipe, suspendovan), Mario Bühler (9/0/0, odbrana), Milan Gajić (9/3/2, sredina, najbolji strelac ekipe), Manuel Mikus (0/0/0, odbrana), Tomislav Puljić (0/0/0, odbrana), Mohamed Coulibaly (13/4/3, sredina) i Berkay Sülüngöz (0/0/0, odbrana).

Na osnovu pomenutih informacija smatramo da bi Kriens itekako mogao da iskoristi izostanke kod gosta, a pogotovo treba uzeti u obzir to da su realizatori igre Vaduza danas odsutni. Uz malo kladioničarske i sportske sreće, smatramo da će Kriens ostati neporažen.

Predlog: 1X @1.55

#WIN 2:2

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.