četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost ide na megdan favoritu bez 7 igrača

 

Oba tima igraju u dobrim formama, a domaćin ima ulogu favorita. Igraju i efikasno, a od 7 izostanaka gosta nedostajaće i dva defanzivca i dva defanzivne vezna igrača. I ovaj meč možete odigrati do 16 časova po našem vremenu.


Najava meča: Danas će se u okviru 12. kola QSL – Qatar Super League sastati ekipe Al Duhaila i Qatar SC. Meč je na programu u terminu od 16:20 po našem vremenu.

Al Duhail: je prošle sezone ostao bez titule koja je otišla u ruke Al Sadd-a, ali je sada krenuo dobrim putem. Na sredini šampionata je prvi sa bodom više uz današnji meč manje u odnosu na najbližeg pratioca. Još ne znaju za poraz sa skorom od 9 pobede i 2 remija uz gol razliku 24:10 i prosek od tačno 3 gola po meču kao domaćin. Pred ovaj meč angažovao je napadača Hrvatske i nekadašnjeg igrača Juventusa – Marija Mandžukića. U timu već igra još jedan bivši igrač Juventusa, a reprezentativac Maroka – Mehdi Benatia.

Qatar SC: se nalazi na 8. mestu sa 13 osvojena boda. U dobroj je formi sa 10 osvojena od 12 moguća boda u četiri poslednja kola. Kao gost ima prosek golova od 3.2 gola po meču. Danas ekipa Qatar SC neće moći da računa na 7 igrača, a u pitanju su: defanzivci M. Khalid (7 meča / 0 golova) i suspendovani levi bek E. Palangi (4/0), veziste E. Ahmad (7/0), R.M. Hamad (6/0), M. Majid (5/0) i  Y. H. Ayman (5/0), kao i napadač J. Kambananga (5/1).

Mišljenje urednika: Domaćin je veliki favorit, a gost u usponu forme – savladao ubedljivo, veoma jake rivale. Gost ima kadrovske probleme koji se mogu odraziti više na odbranu zbog izostanka dva defanzivca i koš dva defanzivna vezna igrača, a manje na napad, pošto su 7 igrača koja nedostaju iako standardni dali svega 1 gol. Iako je na vama izbor adekvatnog tipa, kao dobar izbor nameće igru ukupno golova 3-6 koja donosi kvotu od @1.50.

0:0


Slika preuzeta sa sajta: http://pravdabl.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje