četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost igra meč sezone, a domaćin bez motiva i bez čak 10 igrača

Današnja utakmica će imati značaj samo za gostujući tim. Domaćin će imati velikih problema sa izostancima – nedostajaće čak 10 fudbalera – među njima je i najbolji igrač i strelac tima, dok će gost imati samo dva, ali bitna izostanka – u najvažnijem meču sezone neće moći da računaju na prvog golmana i najboljeg strelca tima. Meč možete odigrati najkasnije do 15h.


Najava meča: Danas će se u terminu od 15 časova po našem vremenu igrati kompletno poslednje 38. kolo Italijanske Serije B. U jednoj od 9 utakmica će Padova ugostiti Livorno.

Padova: se nalazi na 18. mestu sa 30 osvojena boda. Danas igraju samo iz prestiža, pošto su već ispali u Seriju C. Kao domaćin su na proseku od samo 1.6 gola po meču.

Danas neće moći da računa na čak 10 igrača: odbrambene fudbalere Capelli (17 utakmica / 0 golova), Morganela (12/1), Zambataro (12/0), Madonna (3/0), na vezne igrače Broh (17/1), Lollo (13/0), Calvano (13/0) i Belingheri (8/0), kao i dva napadača Mbakogu (10/3) i najboljeg igrača i strelca tima Bonazzoli (35/8). 

Livorno: se nalazi na 15. mestu na tabeli. Pred meč odluke u borbi za opstanak su prvi ispod crte, ali sa istim brojem bodova (38), kao i Salernitana koju danas čaka teško gostovanje Peskari koja želi plej of i borbu za elitnu Seriju A.

Danas tim iz Toskane neće moći da računa na dva igrača: u pitanju su golman Mazzoni (20/0) i najbolji strelac tima Diamanti (32 meča/10 gola). 

Livorno danas putuje u Padovu po 3 boda i nadu za opstanak u Seriji B

Mišljenje urednika: Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija. Ako sagledamo da Livornu gori pod nogama, nadamo se da će ostvariti i treći uzastopni trijumf. Kvota na pobedu gosta 2 iznosi @1.65 / MaxBet 

Kraj – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje