Advertisement

Blago favorizovani domaćin će danas imati daleko veće šanse protiv gosta, koji na teren izlazi bez 6 igrača. U pitanju su prvi strelac i asistent tima, drugi strelac tima, dva komandanta odbrane od koji je jedan ujedno i drugi asistent tima, igrač koji u proseku na svakom meču učestvuje u akciji kod gola iako je u suštini defanzivno orijentisan, kao i jedan igrač sa skromnim doprinosom za tim. Mnogi parametri osim pobede domaćina uveravaju i u golove.


Najava meča: Danas će se u terminu od 19:30 u okviru Del2.lige sastati ekipe Frankfurt Levena i Laustitzer Fuchsea.

Frankfurt: se nalazi na poziciji lidera sa 83 osvojena boda. Kao domaćin ima prosek golova od 7.2 po meču.

Laustitzer Fuchse: se nalazi na visokom trećem mestu sa samo bodom manje od današnjeg rivala. Kao gost je na proseku od 6.7 gola po meču.

Izostanci u gostujućem timu: U pitanju su tri odbrambena igrača – Čeh J. Kania (38 meča / 2 gola / 9 asistencije), Nemac J. Keussen  (17 meča / 2 gola / 14 asistencija) i Kanađanin C. Owens (43 meča / 7 gola / 24 asistencije). Ujedno će nedostajati i tri napadača: Kanađanin C. Breitkreuz (37 meča / 17 gola / 15 asistencija), najbolji igrač, strelac i asistent tima J. Hayes ( 43 meča / 18 gola / 34 asistencija) i Amerikanac J. Ustorf (28 meča / 2 gola / 1 asistencija).

Tradicija: na 5 poslednjih međusobnih utakmica je viđeno čak 44 golova, što je gotovo 9 gola po meču. U 4 od 5 meča slavio je Frankfurt. Tradicija tako nameće mix igru 1 i ug+5.5 sa kvotom @2.70.

Mišljenje urednika: Frankfurt je nešto kvalitetnija ekipa, a danas će mu prednost biti bitni izostanci gosta. Kao dobar predlog se nameće konačni pobednik domaćin uključujući i eventualne produžetke – WFT1 @1.45 / MaxBet, a za hrabriji mogu pokušati kao što tradicija nalaže mix pobede domaćina i golova.

5:1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.