petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost je mnogo bliži bodovima nego što to isprva izgleda!

Domaćin već dugo ne zna za remi. Međutim, to nije najveći problem po njega. Danas će biti bez barem petorice standardnih fudbalera koji imaju velik broj nastupa ove sezone, a vrlo verovatno i bez šestorice. Sa druge strane, gost će biti u skoro punom sastavu, tj. neće igrati samo dvojica fudbalera. Na strani gosta, pored statistike, može da bude i prilično loša forma domaćina, a mi se nadamo da ćemo pratiti pravi fudbalski spektakl danas od 16:30 po našem vremenu.


U pitanju je 1. kolo drugog dela sezone rumunskog šampionata, a u ovom delu šampionata ekipe se bore za opstanak. Voluntari je u ovom momentu ugrožen, ali ima još dosta utakmica se da odigra kako bi se stvorio stvaran zaključak o tome ko ispada, a ko ostaje u ligi i u sezoni 2019/20.

Trenutno stanje na tabeli.

Kada je u pitanju stanje na tabeli nakon prvog dela sezone, Iasi je zauzeo 8. mesto uz 34 osvojena boda, a Voluntari je zauzeo pretposlednje, 13. mesto na tabeli, gde je ima svega 21 osvojen bod.

Stanje na tabeli nakon prvog dela šampionata Rumunije.

Što se forme tiče, na poslednjih 10 susreta Iasi ima svega 3 pobede i čak 7 poraza, a za remi ne zna tačno 10 susreta. Da li je pravo vreme za remi baš danas? Voluntari na poslednjih10 susreta ima 3 pobede, 4 remija i 3 poraza, što znači da je neporažen na čak 70% susreta na poslednjih 10 utakmica.

Poslednjih 10 utakmica oba rivala.

Kada su u pitanju izostanci, za klub FC Politehnica Iasi neće igrati Marius Mihalache (18n/0g/0a, centralni bek), Andrei Sin (22n/1g/1a, levi vezni), Kamer Qaka (22n/0g/0a, centralni vezni), Adrià Gallego (16n/0g/0a, desni bek), Kizito (5n/0g/0a, desno krilo) i možda Narcis Badic (4n/0g/0a, levi bek, upitan). Za FC Voluntari neće igrati samo Alexandru Rauta (23n/0g/1a, defanzivni vezni) i Gabriel Deac (17n/0g/3a, desni vezni).

Nadamo se da će gost, kojem su bodovi od preke potrebe, uspeti danas da se izbori za pozitivan rezultat. Protiv sebe će imati rivala koji nije u naročito dobroj formi, na ruku mu ne ide tradicija, a još će biti i oslabljen.


Ono što u neku ruku ide u korist gostima Voluntari-a jeste podatak da su 4 puta neporaženi na poslednjih 5 gostovanja kod svog današnjeg rivala. Po svemu sudeći, možda bi takav scenario mogao da se dogodi i 5. put na poslednjih 6 međusobnih susreta na stadionu Iasi-a.

21.12.18 L1 Poli Iasi Voluntari 2 : 2
15.09.17 L1 Poli Iasi Voluntari 2 : 1
31.05.17 L1 Poli Iasi Voluntari 1 : 1
23.10.16 L1 Poli Iasi Voluntari 1 : 2
18.03.16 L1 Poli Iasi Voluntari 0 : 1

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Pokušaćemo sa predlogom „X2“ po kvoti 1.85 danas, s obzirom na to da bi gost ovde uz malo sreće mogao da dođe do bodova. Nadamo se da će borba za opstanak uspeti da dođe do prvog plana i da će igrači gostujućeg tima uspeti da dođu makar do boda.

0:2


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje