petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost oslabljen naročito u odbrani ide na megdan motivisanom favoritu

Domaćin je bliži pobedi i osvajanju tri jako važna boda. U prilog mu idu činjenice da je gost danas oslabljen ne igranjem 6 ili 7 standardnih prvotimaca. Tu su 5 jako važnih igrača u odbrani, kao i drugi i treći strelac tima. Meč možete odigrati do 18 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 18 časova u gradu na Bosforu u okviru 27. kola Turske Super Lig sastati lider i prvi favorit za osvajanje titule B. B. Istanbul i Konjaspor.

B. B. Istanbul (Basaksehir): je lider na tabeli sa 58 osvojena boda što je 3 više uz meč manje od Galatasaraja koji mu je kao branilac trofeja najbliži pratilac. Kao domaćin je osvojio 27 boda u 12 utakmica uz gol razliku 21:6. Činjenica da primaju 0.5 gola po meču na svom terenu govori da imaju odbranu za svaki respekt. U prilog mu idu i međusobni dueli. Na 8 poslednjih međusobnih utakmica ima 5 pobede i 3 remija uz gol razliku 15:2 – Konja im daje gol svaki četvrti meč.

Konjaspor: se nalazi na 8. mestu sa 35 osvojenih bodova od kojih je 16 osvojila kao gost. Na strani ima gol razliku 15:16. Danas neće moći da računa na 6 ili 7 igrača: nedostajaće suspendovani desni bek V. Findikli (18 mečeva / 1gol) i centralni bek N. Skubić (25/2), kao i povređeni levi bek F. Diagne (10/0), defamzibni vezni A. Hadžiahmetović (9/0) i A. Traore (20/0), napadač M. Yatabare (22/5), a zbog lakše povrede upitan je još jedan napadač O. Sahiner (20/5).

Mišljenje urednika: Domaćin ima veliki motiv a to je titula, a da bi je osvojio ne sme da gubi bodove u ovakvim utakmicama. Konja često ume da iznenadi favorite, ali se danas nadamo da u tome neće uspeti. Očekuje se pobeda domaćina ali i ne naročito efikasan meč. Pobeda domaćina 1 donosi kvotu od @1.40 / MaxBet

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje