četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost oslabljen, prilika za domaćina!

Domaćin će večeras biti u gotovo punom sastavu protiv oslabljenog gosta, što je i više nego dobra prilika da zabeleži dobar rezultat. Utakmica je na programu od 21 čas po našem vremenu.


Devetnaesto kolo španske „LaLige“ otvoriće Valjadolid i Leganes od 19 časova po našem vremenu, a drugi par večeras će biti meč između Sevilje i Atletik Bilbao-a, koji je daleko zanimljiviji, makar na papiru. Domaćin se nalazi na 3. mestu na tabeli, ima svega 5 bodova manje od Barselone i 3 boda manje od Real Madrida, a borba za plasman u Ligu šampiona naredne sezone je nešto što se od Sevilje očekuje. Sa druge strane, Bilbao kuburi sa promenljivim rezultatima, na poslednja 3 meča ima 2 remija i 1 poraz, što ga je dovelo do 7. pozicije na tabeli sa svega 28 bodova. Ipak, borba za Evropu je i dalje realna opcija za ovaj tim.

Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Sevilju neće igrati Sergio Reguilón (16n/1g/2a, levi bek), dok je upitan samo Nolito (12n/2g/2a, levo krilo), koji će najverovatnije da nastupi danas. Na poziciji levog beka verovanto će igrati Sergio Escudero, tako da Sevilja neće biti mnogo oslabljena. Za Atletik Bilbao neće igrati Iker Muniain (13n/4g/0a, levo krilo, drugi strelac ekipe, kapiten), Aritz Aduriz (10n/1g/0a, centarfor), Gaizka Larrazabal (9n/0g/1a, desno krilo), Óscar de Marcos (4n/0g/1a, desni bek) i Oihan Sancet (16n/6g/1a, centralni vezni).

Dakle, gosti bez petorice, domaćin bez jednog fudbalera koji će imati adekvatnu zamenu. Kako će se to odraziti na rezultat?

Mišljenje urednika: Teško je očekivati bilo šta drugo osim trijumfa Sevilje večeras, a kvota na pobedu domaće ekipe iznosi 1.65, čemu se i mi nadamo.

1:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje