sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost u jako lošoj formi i bez 6 igrača

Domaćin je veliki favorit. Ove sezone pruža sjajne partije naročito pred svojim navijačima. Danas mu na megdan dolazi ekipa koja igra u izuzetno lošoj formi, a kojoj pritom nedostaju 6 igrača, među kojima se nalaze: prvi golman tima, tri odbrambena igrača i dvojica napadača. Ovaj meč možete odigrati danas do 15h, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 16h u okviru Belgijske Proximus lige – drugi rang takmičenja sastati ekipe Excelsior Virtona koji se bori za ulazak u elitu i Lokerena, koji je dugi niz godina bio standardni prvoligaš, a sada je jako blizu da ispadne iz druge u treću ligu. Virton se nalazi na 2. mestu na tabeli sa 36 osvojena boda. Sa 20 odvojenih bodova pred svojim navijačima ima epitet najboljeg domaćina u ligi u dosadašnjem delu sezone. Imao je blagi pad forme, ali je on prekinut sa dve vezane pobede, a navijači veruju u novu danas. U goste im dolazi Lokeren koji zauzima poslednje 8. mesto na tabeli sa 15 bodova što je 6 manje od dvojca koji deli 6. i 7. mesto. U lošoj je formi, te tako u 8 vezana kola ne zna za pobedu uz skor od 2 remija i 6 poraza. Lokeren danas neće moći da računa na 6 igrača, a u pitanju su: prvi golman tima Verhulst (20 utakmica / 0 golova), odbrambene igrače: Van Damme (17/1), Filipović (15/0) i N’Dao (4/0), kao ni na napadače Navarro (12/1) i Habibou (11/1). 

Mišljenje urednika: Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija. Evidentno je da sve činjenice idu na ruku današnjem domaćinu, koji ne bi trebao da izgubi, a pritom ne treba očekivati ni goleadu, koja se retko viđa na utakmicama dva tima ove sezone. Mix igra 1X i 0-3 donosi kvotu od @1.55 / MaxBet


Slika preuzeta sa sajta: https://www.nst.com.my

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje