Advertisement

Domaćin teško kapitulira pred svojim navijačima, a gost će danas igrati u promešanom sastavu, kome će faliti nekoliko nosilaca tima, naročito u ofanživom delu tima.


Najava meča: Večeras će se u 1. kolu Ekvadorske elite u terminu od 21 čas po našem vremenu sastati ekipe Fuerca Amarilja i Delfina.

Fuerca Amarilja: je tim iz priobolnog grada koga nazivaju Banana kapital zbog uzgoja ovog nama često omiljenog južnog voća, koji se posle sezone u seriji B vraća u elitu. Međutim, po sastavu, iskustvu trenera Duartea i određenim pripremama u kojima su bez poraza na svom terenu obećavaju sezonu u kojoj ih nikako ne treba očekivati na poziciji fenjeraša.

Delfin: je jedan od boljih timova u Ekvadoru, ali po odrvenom prelaznom roku se može reći da je nešto slabiji nego prethodne sezone. Otežavajuća okolnost pred ovaj meč je činjenica da ih za 4 dana čeka daleko važniji meč sa Kaeakasom u okviru kvalifikacija za Kopa Libretadores, pa će im misli biti usmerene na taj meč.

Izostanci u timu gostiju: Prvo treba naglasiti da su ga drugi i treći strelac tima iz prethodne sezone napuspili pred start nove sezone. Dres Delfina je L. Chicaiza (15 gola prošle sezone), zamenio dresom prestoničkog LDU Kita, dok je Urugvajac F. Argumendi (7 golova prošle sezone), prešao u redove Everona iz Čilea. Povređeni su pred start sezone Luis Congo (5 gola prošle sezone), F. Mera (4 gola prošle sezone), P. Quintero (3 gola prošle sezone) i Urugvajac B. Pinateras (2 gola prošle sezone).

Otežavajuća okolnost po gosta: Treba napomenuti da gosta u noći sreda na četvrtak čeka revanš meč predzadnjeg kola kvalifikacije za Kopa Libretadores (prvi meč sa Karakasom iz Venecuele je završen u Ekvadoru sa 1:1) i da iako nema zvanične potrebe treba očekivati da trener Delfina malo promeša karte. Kladionice su izgleda to nanjušile, pa je kvota na pobedu domaćina u padu sa @2.50 do @2.10.

Mišljenje urednika: Treba očekivati da domaćin otvori povratniku sezonu u eliti makar osvojenim bodom, a treba se nadati i barem dva gola na meču, pa se kao dobar predlog nameće igra 1X i 2+ sa kvotom od @1.65 / MaxBet

Kraj – 0:2

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.