Advertisement

Domaćin je u daleko boljoj formi, a gost se pritom suočava sa velikim problemima. Tokom prelaznog roka napustila su ga 3 ključna igrača. Pored toga današnji meč će zbog povrede propustiti 7 igrača među kojima ima 5 igrača iz odbrane i 2 napadača.


Najava: Danas će se u terminu od 17:30 po našem vremenu u okviru 34. kola Češke Čens lige – drugi rang takmičenja sastati ekipe Jihlave i Kadana.

Jihlava: je lider sa 102 boda, što je 10 više od najbližeg pratioca – Vsetina. Nije poznat po naročito efikasnoj igri, ali u poslednja 5 meča je postigla čak 23 gola. Nema sumnje da je cilj Jihlave povratak u elitu.

Kadan: je ubedljivo poslednji sa 28 bodova i samo 11 bodova kao gost. Na 9 poslednja meča je primio 49 gola. Pre mesec dana je u prelaznom roku ostao bez prvog golmana O. Kuchara koji je prešao u redove trećeligaša Klatovy-ja, ključnog igrača u odbrani Rusa Grebljenjuka koji je prekao u redove Slovačkog drugoligaša Spiskke Nov Ves, kao i ključnog igrača u napadu K. Klime koji je prešao u redove Ekstraligaša Sparte Prag. Danas će meč sa Jihlavom zbog povrede propustiti 7 igrača: odbrambeni igrači J. Trefni (25 meča / 4 gola / 4 asistencija), J. Muler (31/3/4), F. Klejna (11/2/2), L. Popela (32/0/4) i T. Hajic (14/2/1) i napadači L. Riha (14/1/6) i V. Relek (30/1/1).

Mišljenje urednika: Jihlava bi i bez kadrovskih problema bila veliki favorit. Međutim, jedino što je ovde sporno je do koliko će Jihlava brojati. Kao dobri predlozi se nameću igre 1 i ug+6.5 @1.80 / MaxBet, ali i igra H1 +2.5 @1.70 koja se može naći u stranim kladionicama, a očekivano je da je bude i u okviru livebet ponude.

Kraj – 11:1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.