subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost u lošoj formi i bez 8 igrača ide na megdan favoritu

Domaćin teško gubi i prima golove na svom terenu, a gost mu na megdan dolazi u očajnoj formi i bez 8 igrača, a među njima se nalaze: jedan od golmana, standardni kvartet u poslednjoj liniji, dvojica vezista i jedan napadač. Izostanci u gostujućem timu, daju daleko veće šanse domaćinu da dođe do bodova. Meč možete odigrati večeras nešto pre ponoći.


Najava meča: Večeras će se tačno u ponoć po našem vremenu u okviru 4. kola Brazilske Serie A sastati ekipe Avai i CSA.

Avai: ne može da se pohvali startom sezone – posle tri kola sa osvojili samo 1 bod. Međutim, mogu da se pohvale sjajnim partijama kao domaćini gde su na poslednja 15 meča primili samo 5 gola.

CSA: takođe ima jako loš start sezone. U prva tri kola sa postigli samo jedan gol i upisali dva boda. Kao gosti su vezali tri poraza. Ekipa CSA večeras neće moći da računa na 8 igrača: golmana Aleksandre Kajurua, četiri odbrambena igrača: Ronaldo Alveš (prošle sezone odigrao 29 prvenstvenih utakmica za Sport Recife), Apodi (3 meča / 0 golova ove sezone uz 1 meč i 1 gol u Kupu, došao iz Ohoda /S. Arabija gde je bio standardan na poziciji desnog beka), Carlinhos (2/0), Ramona (20 godina, jedan od najtalentovanijih igrača u Brazilu, a može da pokri pozicije levog beka, krila i napadača), na vezistu Maidana (1/0) i Amarala (0/0), kao ni na Kolumbijca Andreasa Eskobara u napadu (1/0).

Mišljenje urednika: Na vama je na osnovu datih informacija izbor adekvatnog tipa. Činjenica da domaćin teško gubi pred svojim navijačima i da je gost oslabljen, kao i da oba tima imaju prosek golova od tačno 2 po meču, kao dobar izbor nameću igru 1X i 0-3 / @1.45.

Kraj – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje