Advertisement

Gost će biti u problemu večeras jer neće moći da računa na čak sedmoricu fudbalera. Uz to, domaćin će biti u gotovo punom sastavu, a pored domaćeg terena, njegovu kompletnost vidimo kao prednost večeras. Utakmica se igra od 19 časova po našem vremenu.


Reč je o 3. kolu nemačkog prvenstva “Regionalliga Bayern” u kom se prošle godine takmičio Rosenheim, a Rain/Lech nije. Naime, Rosenheim je nekako uspeo da izbori opstanak na kraju sezone, dok je Rain/Lech iz nižeg ranga kroz plej-of došao do višeg ranga. Njima je ovo sezona u kojoj će morati da budu obazrivi, ako ne žele da se vrate u niži rang.

Trenutno stanje na tabeli.

Dakle, Rosenheim i Rain/Lech će se sastati od 19 časova po našem vremenu u okviru 3. kola pomenutog prvenstva. Isto je tek počelo, teško je govoriti o formi i na osnovu iste donositi zaključke. Ipak, treba istaći da će gost biti prilično oslabljen i da tu vidimo šansu domaćina.

Za domaći tim neće igrati Linor Shabani (2n/0g/0a, defanzivni vezni) i Adel Merdan (0n/0g/0a, sredina), dok je upitan Mathias Heiß (0n/0g/0a, centralni bek, kapiten). Za goste neće igrati Stefan Müller (1n/0g/0a, sekundarni napadač), Matthias Kühling (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Marco Zupur (0n/0g/0a, levo krilo), Pascal Schittler (0n/0g/0a, sredina), Moritz Maiershofer (0n/0g/0a, golman), Christoph Hartmann (0n/0g/0a, golman) i Marco Luburic (0n/0g/0a, sredina). Dakle, svi ovi fudbaleri gotovo da nemaju nastupe jer je tek 3. kolo prvenstva, a sigurno da će biti vrlo važni “šrafovi” u svojim ekipama.

Mišljenje urednika: Svakako da nam više opcija dolazi do izražaja kada je reč o ovom susretu, a jedna od istih je tip “W1” koji se plaća kvotom 1.80. Dakle, Rosenheim zna da je Rain/Lech došao iz nižeg ranga, zna da na ovakvim utakmicama mora da “skuplja” bodove ukoliko ne želi da ponovi sezonu 2018/19. Priliku da dođe do bodova ima večeras, a na ruku mu ide to što je gost itekako oslabljen. Tip je dobitan ako domaćin bude slavio, dok u slučaju remija vraćamo ulog.

1:0

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku ispod pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci:
https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/photos/a.1091721854280872/2166078230178557/?type=3&theater

Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here