Advertisement
MaxBet

Jedna ekipa večeras neće moći da računa na čak osmoricu fudbalera, i to može biti ogroman problem po njih. Sa druge strane, njihov rival će biti u gotovo punom sastavu, te se sigurno očekuje inicijativa sa njegove strane. Utakmica je na programu od 20 časova po našem vremenu.


U pitanju je 2. kolo francuskog prvenstva, poznatijeg pod imenom “Ligue 1“. Od 20 časova po našem vremenu sastaće se Nim i Nica. Stanje na tabeli je takvo da je Nim u 1. kolu poražen od PSŽ-a rezultatom 3:0, dok je Nica savladala Amije rezultatom 2:1, te se domaćin nalazi na poslednjem mestu na tabeli, a gost na 5. mestu na tabeli. Naravno, rano je donositi zaključke na osnovu jednog kola, ali vredi spomenuti to da je Nim u 1. kolu pobeđen od ekipe koja vrlo verovatno opet dolazi do titule.

Trenutno stanje na tabeli.

Ovaj meč bi mogao da bude problematičan za goste, koji neće moći da računaju na osmoricu fudbalera. Za Nim će biti odsutni samo Clément Depres (20n/4g/1a, centarfor) i Sidy Sarr (25n/0g/0a, defanzivni vezni). Za Nicu neće igrati Gautier Lloris (0n/0g/0a, centralni bek), Malang Sarr (38n/1g/1a, centralni bek), Mohamed Lamine Diaby (6n/0g/0a, centarfor), Rémi Walter (22n/4g/0a, centralni vezni), Myziane Maolida (15n/1g/4a, centarfor), Youcef Atal (30n/6g/1a, centralni bek), Walter Benítez (38n/0g/0a, prvi golman ekipe) i Danilo (24n/0g/0a, defanzivni vezni). Koliko god da su neki igrači standardni, ili nestandardni, brojka od čak 8 izostanaka nije mala stvar, i sigurno da će u nekoj meri uticati na odluke trenera, kao i igru na terenu.

Mišljenje urednika: Sigurno da kladionice ovo znaju, ne bi bez razloga kvota na pobedu Nima bila 2.30. Moguće je da će ista pasti u toku dana, a mi ćemo pokušati sa predlogom “W1” koji se plaća kvotom 1.60. U slučaju da rezultat bude nerešen, ulog će nam biti vraćen, a u slučaju da Nica na ovom gostovanju dođe do pobede, tip će biti gubitan. Ipak, treba biti realan, a svi parametri ukazuju na to da Nica danas ne može lako da dođe do tri boda.

1:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.