Gost večeras neće moći da računa na neke bitne fudbalere, a ukupno će mu van sastava biti čak sedmorica. Ovo bi mogla da bude dobra prilika da domaćin, koji ima dobre rezultate kod kuće protiv ovog rivala, dođe do pozitivnog rezultata. Utakmica je na programu večeras od 21 čas po našem vremenu.


Reč je o 13. kolu španske lige “LaLiga2“, a od 21 čas sastaju se Albacete i Cadiz CF. Gosti su trenutno 1. na tabeli, imaju 10 pobeda, 1 remi i 1 poraz, dok je domaćin na 7. mestu sa 6 pobeda, 1 remijem i 5 poraza. Cadiz je ubedljivo prvi sa čak 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Almeriu, a tu može da se dogodi opuštanje, pa i neki kiks s vremena na vreme. Možda je baš večeras pravo vreme za isti.

Trenutno stanje na tabeli.

Kada je reč o izostancima, za goste neće igrati Jon Ander Garrido (10n/1g/0a, defanzivni vezni), David Querol (3n/0g/0a, desno krilo), Jean-Pierre Rhyner (2n/0g/0a, centralni bek), Sergio Sánchez (1n/0g/0a, centralni bek), Carlos Akapo (0n/0g/0a, desni bek), Luismi Quezada (0n/0g/0a, levo krilo) i José Mari (11n/0g/0a, defanzivni vezni). Za domaći tim neće igrati samo Diego Barri (12n/0g/0a, centralni vezni) i Nicolás Gorosito (3n/0g/0a, centralni bek), dok je upitan Roberto Olabe (7n/0g/0a, centralni vezni).


Albacete je poslednji put izgubio od Cadiza kod kuće u oktobru 2009. godine, a nadamo se da će uspeti da iskoristi izostanke gosta i da dođe do bitnih bodova večeras.

17.09.18 LL2 Albacete Cadiz CF 1 : 1
06.05.18 LL2 Albacete Cadiz CF 1 : 1
16.10.13 SDB Albacete Cadiz CF 2 : 1
11.11.12 SDB Albacete Cadiz CF 1 : 0
03.06.12 SDB Albacete Cadiz CF 0 : 0

Mišljenje urednika: Predlog “1X” plaća se kvotom 1.55 večeras, što je pogodno za dubl po želji.

1:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here