četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosta muče loša forma i izostanci u defanzivi

Na ovom meču domaćin je blagi favorit. Bolje je startovao sezonu od gosta, iako se to nije očekivalo. Gost osim što se nalazi u lošoj formi, ima i problema, pa će zbog povrede meč propustiti 3 igrača, a zbog činjenice da su pozitivni na testu za Korona virus još 3 igrača (zbog prirode virusa možda broj igrača u izolaciji bude i veći). Sigurno će meč propustiti prva dva golmana, levi i centralni bek i dva vezna igrača, a upitan je i standardni desni bek. Meč možete odigrati najkasnije nešto pre 19h po našem vremenu.


Najava meča: Danas će se u terminu od 19h po našem vremenu u okviru Francuske Lige 2 sastati dva pretendenata na viši rang: Grenoble i AC Ajaccio. Grenoble je sezonu startovao sa 2 pobede i remijem uz gol razliku 7:5, a AC Ajaccio iako treći prošle sezone sa 2 minimalna poraza od po 0:1.

Izostanci u gostujućem timu: Zbog povrede meč će propustiti perspektivni drugi golman tima L. Marsella i dvojac veznih igrača A. Keita i A. N’Diaye, a zbog Covid19 prvi golman tima: B. Leroy, standardni levi bek M. Houard i standardni levi štoper I. Diallo. Rovit je, a time upitan i standardni desni bek u možda najbolji igrač tima R. Kalulu, koji je u prvom kolu zbog povrede morao van terena u 24. minutu. 

Tradicija: nas je navikla da gledamo neefikasne utakmice dva rivala, te je na 5 poslednja međusobna meča viđeno svega 7 golova. To za danas nameće mix igru 1X i 0-2 sa kvotom @1.95:

Međusobni mečevi: GRENOBLE – AC AJACCIO
02.08.19 L2 Grenoble AC Ajaccio 0 : 1
09.11.18 L2 Grenoble AC Ajaccio 2 : 0
29.10.10 L2 Grenoble AC Ajaccio 1 : 1
28.04.08 L2 Grenoble AC Ajaccio 0 : 0
22.09.06 L2 Grenoble AC Ajaccio 2 : 0

 

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija, izaberete adekvatan tip, te se shodno vašim preferencijama možete odlučiti, za neku manju, a sigurniju ili za neku kombinaciju koja donosi još veću kvotu. Po mišljenju urednika dobar izbor je pobeda domaćina 1 koja nam donosi kvotu od @2.35 / MaxBet

2:0


Slika preuzeta sa sajta: https://www.sport.fr/football

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje