subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez 10 igrača na ovom meču!

Gosti će na ovom meču igrati bez 10 igrača, među njima je i najbolji igrač ekipe iz prošle sezone od koga je zavisila igra tima, domaći tim se polako vraća u dobru formu i danas ne bi trebalo da ima bitnih izostanaka, meč možete odigrati u utorak do popodnevnih sati.

Radi se o susretu prvog kola Azijske Lige šampiona, a od 16 časova u utorak, sastaju se ekipa Al Sharjah iz Ujedinjenih Arapsih Emirata i Al Taawon iz Saudijske Arabije.

Al Sharjah je aktuleni šampion UAE, ali i tim koji ove sezone igra u promenjivoj formi, trenutno su na 4.mestu sa 28 bodova iz 16 mečeva. U prethodne dve sezone na domaćem terenu imaju učinak 12-9-1, što pokazuje da imaju jak domaći teren. Oni su debitanti u Azijskoj ligi šampiona. Najbolji igrači tima su veznjak Corondo (ove sezone 7 golova i 7 asistencija), i napadač Ryan Mendes (8 golova i 4 asistencije), problem tima i nešto zbog čega su za nijansu slabiji jeste odlazak brazilskog napadača Welintona (20 golova) koji je otišao iz tima.

Što se tiče Al Taawona, oni su prošle sezone ostvarili istorijske rezultate, najbolji plasman u istoriji kluba i trofej u kupu kralja, prvi u istoriji kluba. Ove sezone takođe solidne partije ali tek 5.mesto gde posle 17.kola imaju 27 bodova i jako loš skor u gostima 2-2-5. U odnosu na prošlu sezonu, povrede su ono što muče tim, najbolji igrač i strelac prošle sezone Leandre Tawamba nije dugo u postavi zbog povrede i to se ispotavilo kao veliki problem, uz to tim su napustili neki standardni igrači iz prošle odlične sezone, 2 defanzivca, Alolayan (26/0/0) i Al Mufarij (18/0/0), potom vezni igrač Al Hussain (28/4/5). Uz to kao što smo rekli, povrede muče ekipu ove sezone, pa u ovom meču neće biti najbolje igrača i strelca tima Leandre Tawamba (13/3/1), potom Rabeaa Sefiani (14/0/0 napad), Thaar Hussain(2/0/0). Defanzivci Hasan Kadesh(2/0/0), Ibrahim Al Zubaidi (5/0/0 – prošle sezone 27/1/4), vezni igrači Ryan Al Mousa (10/0/1), Ibrahim Aloytabi (0/0/0), Hussain Shae’an (0/0 drugi golman), Sumayhan Alnabit (0/0), Malek Al Abdulmonam(1/0/0), Thaar Hussain(2/0/0 napad).


Mišljenje urednika: Jak domaći teren u ligi, kao i mnogo kompaktiniji tim ove sezone, protiv promenjenog sastava Al Taawanon koji će biti bez nekoliko važnih igrača, po nama navode nas na to da će domaćin ostati neporažen na ovom meču, a kvota na igru 1X&2+ je solidnih 1,60!

0:1


Foto: Image by Tom Workman from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje