sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez 12 igrača zbog povreda i virusa kovid 19!

Gosti će danas igrati bez tri najbolja strelca, prvog asistenta, prva dva golmana i još nekoliko standardnih igrača. Domaćin bez trojice defanzivaca. Naš predlog možete preuzeti do 20:30 okvirno, a predložena kvota je 1,85!

Večeras će se od 21 čas odigrati susret Francuske Lige 1, u kojem se sastaju Lens i PSG.

Ekipa Lens-a počela je sezonu porazom na gostovanju Nicu, iako su prvi poveli na meču, da bi Nica do kraja utakmice prekrenula meč i slavila 2:1. Tim Lensa je u odnosu na takmičenje u Ligi 2 dosta pojačan ove sezone za najjaču ligu, a upravo je napadač Ganogo koji je stigao iz Nice za 6 miliona postigao i jedini gol za Lens do sada. U timu za danas nedostaju defanzivci Diallo (23/0/0 prošle sezone),  Radovanović (16/2/0 prošle sezone) i  Haidara (20/1/2 prošle sezone).

Što se tiče PSG, njima je ovo prvi meč u ligi ove sezone, jer su odmarali zbog obaveza u finalu Lige šampiona gde su poraženi od Bajern Minhena. Veliki problem za njih danas predstavljaće odsustvo 12 igrača koji su odsutni zbog povreda i problema sa virusom kovid 19, to su prvi strelac tima prošle seozne Mbape (20/18/5), drugi strelac tima Neymar (15/13/6), treći strelac tima Ikardi (20/12/2), potom trenutno prvi golman tima Serhio Rico, kao i Kejlor Navas (21/0/0 prošle godine prvi golman tima), najbolji asistent tima Di Maria (26/8/14), vezni igrač Paredes (17/1/1), u odbrani nema ni mladog Mbah Sohoa, kao ni veznjaka Coulibalya i Kapoa, kao ni napadača Fressangea. Uz to u odnosu na prošlu sezonu otišli su golman Areola, defanzivci Tijago Silva (21/0/0) i Meunir (16/0/2), kao i napadač Kavani (14/4/1).

Od igrača koji su na raspolaganju treneru Tuhelu, treba istaći Veratija, Gueyea, Sarabiu, Choupo Motinga, Hereru, Jese-a, Kimpembea, Kurzawu, Draxlera, tako da će svakako PSG imati respektabilan tim i danas!

Spisak igrača koji će igrati kao i odsutnih igrača imate na linku:https://en.psg.fr/teams/first-team/content/paris-squad-for-lens-clash-psg-ligue-1-l1

Mišljenje urednika: Ekipa Lensa danas želi da se u lepom svetlu pokaže pred svojim navijačima protiv šampiona, koji danas stiže bez gotovo svih zvezdi u timu, ali se mi i pored toga ne usuđujemo da predložimo neku od igara na Lens, iako je vi svakako možete odigrati, naš predlog je igra GG po kvoti 1,85, a najviše zbog problema u odbrani domaćina i izostanka nekoliko igrača.

1:0


Foto: Image by planet_fox from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje