utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez 6 startera danas!

Gosti će na ovom meču da igraju bez 6 startera, koji su odsutni zbog reprezentativnih obaveza i povreda. Meč možete preuzeti okvirno do kasnih večernjih sati, a predložena kvota je okvirno 1,90!

Radi se o susretu Prve lige Hondurasa, a meč počinje od 23 sata, sastaju se Marathon i Motagua. U pitanju je meč 2.kola.

Marathon je u prvom kolu odigrao 1:1 na gostovanju kod ekipe Hoduras Progreso, oni su u prošlogodišnjem prekinutom prvenstvu bili na drugom mestu iz upravo današnjeg rivala Moagua. Oni su bili prvac 2017-te i 2018-te godine i sa velikim ambicijama ulaze i u ovu sezonu. Za meč protiv ekipe Motagua, izostaće dvojica reprezentativaca, vezni igrači Edwin Solano i Kervin Arriaga.

Što se tiče ekipe Motagua, oni su bili na prvom mestu u prekinutom šampionatu zbog kovid virusa, imali su skor 8-3-2 i gol razliku 15:10. U prvom kolu slavili su pobedu na domaćem terenu protiv ekipe UPNFM 3:2. U odnosu na taj meč, ovom timu će danas faliti čak 6 startera, to su defnazivci Emilio Izaguire (inače igrač sa 109 nastupa u državnom timu), potom Marcelo Pereira i Marcelo Santos koji su zajedno u reprezentaciji, . Nema ni veznih igrača Hector Castellanossa i Kevina Lopeza, kao ni napadača Rubilo Castilla.

Link do vesti:https://hondurasfutbol.com/Matches/marathon-v-motagua-5/

Mišljenje urednika: Ekipa Marthona je jedan od najvećih rivala ekipi Motagua za prvo mesto, očekuje se da danas iskoriste izostanke izuzetno bitnih igrača u redovima gosta i slave pobedu po kvoti 1,85!

1:2 (domaćin crveni karton u prvom poluvremenu)


Foto: Image by Jose Guertzenstein from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje