petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez 8 igrača danas od kojih su 7 odigrali sve mečeve ove sezone!

Gosti će odigrati danas bez 8 igrača koji su do sada odigrali sve mečeve za tim ove sezone, domaćin kompletan, predložena kvota je okvirno 2,20, a meč možete preuzeti do večernjih časova, dok će na poluvremenu meč biti otključan!

Radi se o susretu kvalifikacija za Ligu Evrope, a od 21 sat sasataju se ekipe TSC Bačka Topola i FCSB (eks Steaua).

TSC Bačka Topola je najperijatnije iznenđenje prošle sezone u Super ligi Srbije, tim u koji ulaže mađarska Vlada koja želi da crpi igrače iz akademije ovog kluba za svoje selekcije. U prethodnom kolu su bez puno problema izbacili ekipu moldavskog Petrocluba. Tim je sastavljen od mešavine iskusnih i talentovanih mladih igrača, treba istaći Zeca, Lukića, Silađija, ali i talenovanog Dostanića koji je prošao Ajaksovu školu fudbala.

Što se tiče FCSB, nekadašnji velikan iz Rumunije bi bio favorit da je kompletan, ali je problem sa korona virusom iz tima izbacio čak 8 igrača, petorica su bila pozitivna i pre polaska na put, dok se još trojica nakandano testirana u Temišvaru na granici i neće moći da pomognu klubu, među tim igračima je čak 7 igrača koji su odigrali sve mečeve ove sezone, to su prvi golman Vlad (3/0/0), potom defanzivac Cristea (3/0/0), vezni igrači Vina (3/1/0), Popescu (3/0/0), Olaru (3/0/1), Pandele (0/0/0), kao i napadači Bus (3/0/0) i Tanase (3/2/0 – prvi strelac tima). FCSB nema više kao nekada strance u timu pa je ovo gotovo komplet najboljih igrača tima.

Igrački koji izostaju su markirani crvenom bojom

Vest sa zvaničnog sajta: https://www.fcsb.ro/ro/stiri/stire-comunicat-de-pres-17-septembrie/

Mišljenje urednika: Da je situacija drugačija šanse bi bile 55:45 za goste, dok je u ovoj situaciji po nama prednost na strani TSC-a, koji će imati priliku da ostvari istorijski plasman u plej of rundu i to u prvom učešću, kvota na pobedu domaćina je trenutno 2,20. Vest je napisana u 14:44, neke kladionce su već meč skinule iz ponuda.

4:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje