Advertisement

Gosti će biti bez čitave startne postave u ovom susretu, u meču koji je nama jako sumjiv iz jednog razloga koji ćete saznati iz teksta. Meč možete preuzeti do kasnih večeranjih časova, a predložena kvota je okvirno 1,75

02:00 El Nacional – LDU de Portovijeo (Ekvador 2)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je na 3.mestu sa skorom 5 pobeda, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 13:7.

Skor na domaćem terenu: Na svom stadionu ostvarili smo 4 pobede i 1 remi uz gol razliku 10 datih, bez primljenog gola.

Forma u poslednjih 5 mečeva: U poslednje vreme jako dobra forma El Nacionala, 3 pobede, 1 remi i 1 poraz, svaki put uz prolazak igre NG.

Izostanci: Za danas u timu nema bitnijih izostanaka


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su na 10.mestu i imaju skor 2 pobede, 2 remija i 6 poraza uz gol razliku 16:21.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima imaju 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 5:10.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Jedna pobeda, dva remija i dva poraza, uz to na svakom meču prolazak igre GG&3+

Izostanci: Za danas u timu nema u odbrani Cesar Mercado, Koob Hurtado, Duval Valverde, Jorge Scolari, Derihan Rivera, potom u veznom redu nema, Luisa Luna, Jose Ramireza, Freddy Bravo, Thomas Escobara, u napadu nema Gabriel Mendeza, Brayan de la Torre, Maicon Solís, Carlos AlmadaMeđusobna tradicija: Još jedna zanimljiva stvar kada se ovi rivali sastaju je činjenica da svake sezone dele bodove ravnopravno što deluje na saradnju, naime u sezoni 2019- po dva duela dobila su oba tima, prošle sezone takođe su  ,,podelili” bodove, da bi u prvom meču ove sezone LDU slavio 3:0.

Zaključak: Deluje da je domaćin po svemu u velikoj prednosti, imaće kompletniji tim, ali i tradiciju na svojoj strani, koja dosta podseća na nekakv vid saradnje, pa prema tome, naš tip ide u tom smeru.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Ukoliko se naše pretpostavke pokažu kao tačne danas će doći pobeda domaćina po kvoti 1,75, ukoliko ipak smatrate da će domaći tim pomoći goste koji su poslednji, možete pokušati i sa igrom 12&2+ po kvoti 1,60

1:2 (1:0)


Foto: Image by planet_fox from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here