petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez drugog i trećeg strelca, kao i još nekoliko važnih igrača danas!

Gosti će danas igrati bez drugog i trećeg strelca tima, kao i još nekoliko važnih standardnih igrača, domaći tim u gotovo kompletnom sastavu, faliće samo jedan važan igrač, uz to domaći tim jako dobar na svom stadionu. Meč možete odigrati u nedelju do 15 časova.

Radi se o meču Francuske Lige 1, a od 15 časova u nedelju igra se meč 24.kola između Monpeljea i Sent Etijena.

Pozicija na tabeli domaćina: Ekipa Monpeljea igra jako dobru sezonu i nalazi se na 5.mestu sa učinkom od 9 pobeda, 7 remija i 7 poraza uz gol razliku 31:27.

Skor na domaćem terenuNa svom stadionu igraju mnogo bolje nego na gostovanjima i tu su i sakupili skoro sve bodove do sada, skor 8 pobeda, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 22:10.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Što se tiče mečeva u ligi 3 pobede, 1 remi i jedan težak poraz od PSŽ-a. Uz to odigrali su i tri meča u kupu 2 pobede i 1 remi.

Izostanci:  Pedro Mendes (15/1/0 odbrana), Oyongo (20/0/0 odbrana) i Dolly (6/0/0 sredina) # izdvojili smo izostanke samo važnih igrača koji su imali kakav takav učinak do sada.


Pozicija na tabeli gosta: Ekipa Sent Etijena se nalazi na 15.mestu sa učinkom od 8 pobeda, 4 remija i 11 poraza uz gol razliku 25:37. Svakako za sada ovo nije sezona kojom vatreni navijači i uprava kluba mogu da budu zadovoljni.

Skor na gostujućem terenu: Sent Etijen u gostima nema remi, odigrali su 11 mečeva i imaju 4 pobede i 7 poraza uz gol razliku 12:21.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Na prethodnih 5 mečeva u ligi, imaju 4 poraza i 1 pobedu, u međuvremenu odigrali su i tri kup meča imaju jedan težak poraz od PSŽ-a i dve pobede.

Izostanci: vezni igrač Hamouma (14/6/1 – drugi strelac tima) izostaje zbog povrede, kao i napadač i treći strelac tima Wahbi Khazri (16/3/2), uz to neće biti ni Kolodziejczak (11/0 odbrana) koji je u sukobu sa trenerom Puelom, a povređen je i veznjak Ziadou Jusuf (16/0/0), kao i Nordin (17/1/0), a nema ni duže povređenog napadača Monet Paqueta (0/0/0)


Mišljenje urednika: Mečevi ovih rivala su po tradiciji veoma čvrsti sa jako malo golova, gosti pored povređenih igrača imaju i nekoliko igrača koji su u jako lošoj formi i koji imaju sitnije povrede, a čini se da ni samopouzdanje u timu nije na potrebnom nivou, po našem mišljenju domaćin je bliži bodovima, a igra 1X&0-3 gola čini nam se kao idealan izbor s obzirom na sve ove činjenice.

1:0


Foto: Image by RoboMichalec from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje