četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez dvanaestorice, među njima prva dva strelca i prvi golman!

Fenomenalna prilika za domaći tim da pokaže dominaciju protiv ekipe koja će biti bez 12 fudbalera, a među njima su prvi i drugi strelac ekipe, kao i prvi golman. Možete da tipujete do 20:45 večeras, ali i kasnije, uživo.


Reč je o četvrtini finala francuskog Kupa „Coupe de la Ligue„, a od 21:05 po našem vremenu sastaće se PSŽ i Sent-Etjen. PSŽ je u prva 4 kola bio slobodan, potom je u osmini finala savladao Le Mans rezultatom 1:4, dok je Sent-Etjen savladao u osmini finala Nim rezultatom 1:2. Sudeći po sastavu u kom gosti dolaze na ovaj duel, može se reći da nisu preterano zainteresovani za ovo takmičenje. Sa druge strane, iako će PSŽ biti u gotovo punom sastavu, pitanje je ko će dobiti priliku da zaigra na susretu ovakvog značaja. Ipak, ko god da dobije, sigurno će želeti da se pokaže u najboljem svetlu.

Za Sent-Etjen neće igrati Kévin Monnet-Paquet (0n/0g/0a, levo krilo), William Saliba (7n/0g/0a, centralni bek), Romain Hamouma (16n/5g/4a, desno krilo, drugi strelac ekipe), Denis Bouanga (24n/7g/4a, levo krilo, najbolji strelac ekipe), Gabriel Silva (6n/1g/0a, levi bek), Stéphane Ruffier (21n/0g/0a, prvi golman ekipe), Harold Moukoudi (14n/0g/0a, centralni bek), Zaydou Youssouf (22n/0g/0a, centralni vezni), Yann M’Vila (22n/0g/1a, defanzivni vezni), Loïs Diony (6n/1g/0a, centarfor), Robert Berič (18n/1g/0a, centarfor) i Ryad Boudebouz (22n/1g/3a, ofanzivni vezni). Za PSŽ neće igrati Presnel Kimpembe (14n/0g/0a, centralni bek), Thiago Silva (22n/0g/0a, centralni bek, kapiten) i Abdou Diallo (19n/0g/1a, centralni bek). Ipak, Thomas Tuchel i dalje ima 4 opcije za centralnog beka, a to su Thilo Kehrer, Tanguy Kouassi, Loïc Mbe Soh i Marquinhos.


Mišljenje urednika: Razlika u kvalitetu je ogromna, a izostanci samo idu na ruku Parižanima. Sigurno će želeti da ostave dobar utisak kod kuće, a naš tip je ubedljiva pobeda domaćina. S obzirom na to da se u tu mogućnost uvrštavaju mnogi predlozi, mi ćemo pokušati sa tipom „1-1&3+“ po kvoti 1.50, a vas pozivamo da probate i sa drugim opcijama po želji.

6:1 (3:0)


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje