petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez kapitena i još nekih igrača u meču koji im nije važan!

Danas će gosti u ovom meču u kojem nemaju motivaciju igrati bez kapitena tima, kao i još nekoliko igrača koji izostaju zbog povreda, jedan od njih je i treći strelac tima, domaćinu pobeda imperativ, a dolazi u najjačem sastavu! Meč možete odigrati u petak do 17 časova!

Radi se o susretu poslednjeg kola Kvalifikacija za Afrički Kup Nacija, a od 18 časova sastaju se selekcije Burkine Faso i Mauritanije.

Selekcija Burkine Faso je jedan od timova koji je prethodnih takmičenja u Africi bila jedno od najprijatnijih iznenađenja turnira, većina članova te generacije i dalje igra, a u poslednjem kolu ima je pobeda imperativ kako bi obezbedili plasman na Kup Afrike, iako im sama pobeda neće biti dovoljna, već će morati da očekuju kiks Angole u Bocvani, što je teško očekivati, ali ne i nemoguće jer će i remi biti dovoljan da Burkina Faso sa 3 boda ode na takmičenje . Burkina Faso je na 3.mestu sa skorom 2-1-2 i gol razliku 7:5. Na domaćem terenu su ostvarili obe pobede i to protiv Angole 3:1 i protiv Bocvane 3:0.

Što se tiče selekcije svi važni igrači su tu, a napadač Liona, Bertrand Traore koji nije igrao u prvom meču ove dve selekcije, sada je na raspolaganju svom selektoru, kao i Pitroipa, Nakoulma, Bance… Jedino će izostati vezni igrač Krasnodara – Čarls Kabore (94/4).

Mečevi Burkine Faso u kvalifikacijam za Kup Afrike na domaćem terenu!

Mauritanija je po prvi put izborila učešće na Afričkom Kupu Nacija i to pre kraja kvalifikacija, imaju skor 4 pobede i 1 poraza uz gol razliku 7:5, u gostima su savladali Bocvanu, ali su poraženi ubedljivo od Angole sa 4:1. U ovom meču nemaju nikakav motiv, a posebno će biti oslabljeni neigranjem kapitena, štopera A. Ba iz Oksera, potom nema ni još dvojice defanzivaca D.Diare i Ould Jawara, kao ni trećeg strelca tima Boubakar Bagilia (28/6) iz tuniskog Hamam Lifa. Mauritanija je selekcija koja ne igra dobro van svog stadiona što i pokazuje učinak u dosadašnjim učešćima u kvalifikacijama za Kupa Afrike.

Rezultati Mauritanije na gostovanjima u kvalifikacijama za Afrički Kup Nacija 2017-te i 2019-te!

Mišljenje urednika: Domaći teren je u Africi jako važan parametar, naročito kada se susretnu selekcije gde je domaćin dosta kvalitetniji i motivisaniji kao što je to slučaj danas, smatramo da će domaća selekcija lako doći to pobede danas i čekati vesti iz Bocvane, a mi predlažemo igru pobeda domaćina po kvoti 1,60!

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje