petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez mnogo igrača i u gustom rasporedu, trener zabrinut!

Gosti ulaze u ovaj meč sa problemom velikog broja izostanaka, a trener je javno saopštio kako je tempo igranja neizdrživ, te nema puno igrača za rotaciju. Možete da tipujete do 19 časova, a naš predlog je kvote 1,80.


Reč je o trećem kolu španskog Kupa „Copa del Rey„, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Amorebieta i Gijon. Obe ekipe su u 1. kolu bile slobodne, u 2. kolu je večerašnji domaćin savladao Logrones 1:0, dok je Gijon nadigrao Quintanar rezultatom 1:2. Amorebieta je trećeligaš, takmiči se u okviru lige „Segunda Division B – Group 2“ gde trenutno zauzima 2. mesto na tabeli, ima 4 pobede, 4 remija i 1 poraz uz gol razliku 9:5. Igra tvrdo, ali ima najbolji skor kod kuće u ligi, 13 bodova na 5 utakmica. Gostujući tim je drugoligaš, trenutno se nalazi na 6. mestu uz skor 9-6-5, gol razliku 19:14 i ima 33 osvojena boda. Plasman u viši rang za njih nije nemoguć, ali je vrlo nerealistično očekivati takav scenario na kraju sezone.

Danas su upravo gosti u problemu zbog izostanaka. Za Sporting iz Hihona neće igrati Diego Mariño (19n/0g/0a, prvi golman ekipe), Guille Rosas (13n/0g/0a, desni bek), Pelayo Suárez (6n/0g/0a, centralni bek), Nacho Méndez (6n/0g/1a, centralni vezni), Pablo Pérez (12n/0g/0a, ofanzivni vezni), Pedro Díaz (18n/1g/5a, centralni vezni), Manu García (17n/1g/2a, ofanzivni vezni), Gaspar Campos (17n/2g/1a, ofanzivni vezni), Borja López (21n/1g/0a, centralni bek) i José Gragera (18n/1g/1a, centralni vezni). O izostancima domaćih nemamo relevantnih podataka.

Izvor: https://www.realsporting.com/noticia/el-sporting-se-juega-la-copa-en-amorebieta

David Gallego ne krije realnost da je zabrinut oko fizičke spreme igrača, jer igraju 3 utakmice u nedelji, a nema toliko opcija za rotaciju. Kaže da je Amorebieta lider u svojoj ligi i da je eliminisao Logrones, što im samo daje na samopouzdanju. Dakle, situacije je svestan i trener gostiju, koji ne nipodaštava kvalitet domaćih. Logrones je takođe drugoligaš, pa ga je Amorebieta izbacio iz Kupa.

Probaćemo sa nešto sigurnijom varijantom, a to je „W1“ po kvoti 1.80, u slučaju remija, ulog nam se vraća. Dakle, teško je verovati da Hihon može do pobede u regularnom delu meča, a toga je svestan i trener.

0:1


Photo by Dan Gold on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje