Advertisement
BetWinner

Gosti će na ovom meču igrati bez najbolje strelca tima, kao i bez dvojice najboljih asistenata, a faliće još nekoliko igrača. Domaći tim bez značajnih izostnaka i sa solidnim partijama na domaćem terenu i prilikom da zabeleže novu pobedu u ovom susretu! Meč možete odigrati do 17 časovu u nedelju!

Radi su o meču Španske Segunde, a sastaju se od 18 časova ekipe Albasetea i Luga, u pitanju je meč u okviru 14.kola.

Albasete zauzima 6.mesto sa 5 pobeda, 6 remija i 2 poraza, uz gol razliku 19:12. Na svom terenu još uvek nemaju poraz ove sezone, 2 pobede i 4 remija uz gol razliku 10:5. Za ovaj meč pod znakom pitanja je samo nastup defanzivaca Gentiletia (3/0) i Gorosita (2/0).

Što se tiče ekipe Lugo, oni se nalaze na 18.mestu sa skorom 3 pobede, 4 remija i 6 poraza uz gol razliku 11:14. Na gostovanjima imaju učinak 1 pobeda, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 4:4. Ono što će predstavljati problem za njih na ovom meču, jeste činjenica da neće moći da računaju na dosta važne igrače za svoju ofanzivu, koja je i inače slabiji deo tima, to su prvi strelac i prvi asistent tima Carlos Pita (13/ 4 gola/ 2 asistencije – sredina terena) koji je suspendovan, a nema ni drugog asistenta, Vasili Kravetsa (11/0/2 – odbrana) koji je sa mladom selekcijom Ukrajne. Takođe na ovom meču neće nastupiti ni vezni igrač Giorgi Aburjania (9/1/0), Serhio Gil (5/0/0), kao i defanzivci Serž Leuko (7/0/0), Hose Karlos (6/0/0), kao ni Borhe San Emeterija (0/0/0).

Igrači Luga za meč sa Albaseteom – slika preuzeta sa zavničnog twitter naloga CD Lugo!

Mišljenje urednika: Odlična forma domaćeg tima na svom stadionu i puno izostanaka važnih igrača u redovima gosta koji je poznat po jako neefikasnim mečevima, mogu nas navesti da samo jedan zaključak, a to je da će domaćin imati prednost na ovom meču. Pobeda domaćina plaća se kvotom 1,80, ali nam se čini da je igra 1X&0-3 gola pravi izbor koji ima vrednost u kvoti 1,50!

                              1:0(0:0)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here