četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez nekoliko standardnih igrača, prvi strelac napustio tim!

Gosti bez nekoliko standardnih igrača među kojima je prvi golman tima, prvi strelac napustio tim, domaćin u boljoj formi i bolje pozicijioniran na tabeli. Meč možete odigrati između 19 i 20 časova u sredu!

Radi se o susretu Španske 3 lige, Grupa IV, a sastaju se Marbelja i Talavera, u pitanju je meč u okviru 20.kola.

Marbelja je jedan od najboljih timova lige, zauzimaju 2.mesto sa učinkom od 9 pobeda, 9 remija i samo 1 poraza uz gol razliku 28:18. Na domaćem terenu ostvarili su skor 6 pobeda i 4 remija i gol razliku 16:10. Postoji mogućnost da nekoliko igrača ne zaigra danas za Marbelju, ali se očekuje da debituju novi igrači, napadači Roman i Kaljehon.

Ekipa Talavera nalazi se na 17.mestu u zoni ispadanja, sa učinkom 5 pobeda, 4 remija i 10 poraza uz gol razliku 20:28. Na gostovanjima imaju učinak 1 pobeda, 3 remija i 6 poraza uz gol razliku 9:15. Za ovaj meč trener tima neće moći da računa na nekoliko bitnih igrača, to su prvi golman Oscar Santiago (15/0), potom defanzivac Juanra (18/1), veznjak David Dorado (4/0) i Jonxa Vidal (9/0), najbolji strelac tima Samuel Corral (17/6) napustio je tim i prešao u poljski Lođ.

Screenshot sa sajta transsfermarket.com

Mišljenje urednika: Domaći tim je imao kup meč sa Valjadolidom u kome su odigrali 1:1, ali su ispali posle penala i u tom meču pokazali svoj kvalitet, danas im dolazi u goste jedan od najslabijih timova u ligi, bez nekoliko standardnih igarča i bez svog najbolje igrača koji je napustio tim, a pojačanja nisu stigla, tako da po nama pobeda domaćina po kvoti 1,80 čini se kao potpuno realna u ovom trenutku.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje