četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez petorice defanzivaca protiv ofanzivno moćnog rivala!

Danas će gosti izaći na megdan ofanizvno moćnom domaćinu izuzteno oslabljeni bez petorice defanzivaca koji nisu ni doputovali sa timom na ovo gostovanje. Domaćinu se oporavio najbolji igrač i igraće u ovom meču, koji je izuzetno važan za domaćina. Meč možete odigrati do popodnevnih sati u utorak, a po završetku će biti oktljučan!

Radi se o susretu D grupe Azijske Lige šampiona, a od 16:45 se u okviru drugog kola takmičenja po grupama, sastaju katarski Al Sad i iranski Persepolis.

Al Sad predstavnik Katara u Azijskoj ligi šampiona nije najbolje počeo ovo takmičenje jer je u prvom kolu poražen od saudijskog Al Ahlija na gostovanju 2:0. Danas će morati da učine sve kako bi došli do tri važna boda pred nastavak grupne faze. Ono što je važna informacija za navijače Al Sada jeste činjenica da se najbolji igrač tim i nekadašnji član Barselone, Ćavi Hernandez opravio od povrede i da će predvoditi tim u ovom meču. Pored njega tu su i još jedan španac Gabi, potom najbolji asistent Kupa Azije koje je Katar osvoji, Akram Afif (inače drugi strelac svog tima ove sezone), kao i Bouneđah, najbolji strelac tima sa 34 gola.

Prošle godine tim je odgirao 6 mečeva na domaćem terenu u Azijskoj ligi šampiona i ostvario skor 4 pobede, 1 remi i 1 poraz, a jedini poraz doživeli su upravo od Perspolisa 0:1, kada je gost iskoristio jedinu šansu na meču koju je imao, ali sa puno kompletnijim timom nego danas, ali su u grupnoj fazi igrači Al Sada odneli pobedu 3:1.
Mečevi Al Sad-a na domaćem terenu prošle godine u AFC Ligi šampiona!

Perspolis je takođe takmičenje počeo na ne baš sjajan način, odigrali su pred svojim navijačima samo 1:1 protiv uzbekistanskog Pathakora i tako razočarali navijače, u meču za vikend takođe nisu slavili na gostovanju u domaćem šampionatu, opet bledih 1:1 protiv Nasajia. Uz lošu formu tu su i povrede nekih od ključnih igrača ovog tima, to su 5 defanzivaca koji nisu doputovali ni na ovo gostovanje, A. Mosieh (15/0), O.Alishah (19/1), Ansari (9/0), Mahini (7/0), Rabikhah (6/0). (potvrdu vesti imate na sajtu LINK)
Mečevi Persepolisa u gostima u AFC Ligi šampiona!

Kao što smo već i rekli, prošle godine Al Sad je dva puta dočekao Perspolis, u grupnoj fazi slavio je na domećem terenu 3:1, dok je na gostovanju poražen 1:0. U polufinalu takimčenja odigrali su takođe dva meča, posle poraza na domaćem terenu 0:1, Al Sad je odigrao 1:1 u Iranu i ispao iz takmičenja.

Mišljenje urednika: Domaći tim ima imperativ da posle poraza u prvom kolu u kompeltnom sastavu pruži mnogo bolju partiju i revanšira se iranskom predstavniku za izbacivanje iz prošlogodišnjeg polufinala Lige šampiona, uz problema sa timom i formom kod Persepolisa, smatramo da danas domaćin može do pobede po kvoti 1,65!

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje