petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez petorice, domaćin ima priliku to da iskoristi!

Gosti će biti oslabljeni, a to će pokušati da iskoristi domaći tim, koji je u poslednjih par kola imao nešto teže rivale, te će mu ovaj meč sigurno prijati. Hoće li uspeti da iskoristi izostanke gosta? Utakmica je na programu večeras od 20:30 po našem vremenu.


Sastaće se KV Mechelen i Oostende večeras od 20:30 po našem vremenu u okviru 20. kola belgijske lige „Jupiler League„, a reč je o ekipama koje se nalaze na 8. i na 13. mestu na tabeli. Domaćin ima 10 bodova prednosti u odnosu na gosta, a malo lošija forma u poslednje vreme je iz čistog razloga što je Mechelen igrao i za Klub Brižom, i sa Antwerpom skoro, od kojih je i poražen. Da je igrao u tom trenutku sa nekim drugim, verovatno bi došao do još nekog boda, pa samim tim i bolje pozicije na tabeli. Oostende ima svega 5 pobeda na proteklih 19 utakmica.

Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Oostende neće igrati Ari Freyr Skúlason (15n/2g/2a, levi bek, drugi strelac ekipe), Brecht Capon (11n/0g/0a, desni bek), Robbie D’Haese (14n/0g/2a, levo krilo) i Fernando Canesin (17n/1g/0a, ofanzivni vezni), dok je upitan Renato Neto (4n/0g/0a, defanzivni vezni). Za Mechelen ne igra Laurent Lemoine (2n/0g/0a, centralni bek).

Mišljenje urednika: Mišljenja smo da domaći tim ovo može da iskoristi, kako zbog izostanaka gostiju, tako i zbog činjenice da je „talas“ jačih rivala prošao, te da sada treba da nastavi da ide na pobede. Pobeda domaćina plaća se kvotom 1.70.

1:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Free-Photos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje