Advertisement
MaxBet

Danas će gosti biti bez petorice igrača, od čega trojice iz defanzivne linije koji su među 4 igrača odbrane sa najvećom minutažom ove sezone. Domaći tim samo bez jednog igrača i sa jako dobrim igrama na svom stadionu. Meč možete odigrati do 21 sat, ali i neki minut kasnije.

Radi se o susretu Urugvajske Primere – Klausura, a od 21 sat se u okviru 4.kola sastaju Plaza Kolonija i Atletiko Sero.

Plaza Kolonia se nalazi na 3.mestu drugog dela šampionata sa 3 pobede i gol razlikom 3:0, odličan start, s obzirom na činjenicu da su prethodni deo šampionata Aperturu završili na 14.mestu sa skorom 3 pobede, 5 remija i 7 poraza, na domaćem terenu imali su učinak 2 pobede, 1 remi i 4 poraza i gol razliku 8:8. Što se tiče izostanaka za danas, faliće defanzivac Ruiz Diaz 14/2.


CA Cerro je tim koji posle tri odigrana kola ima učinak 1 pobeda, 1 remi i 1 poraz i gol razliku 3:3, prethodni deo šampionata Aperturu, završili su na poslednjem 16.mestu sa učinkom 3 pobede, 3 remija i 9 poraza uz gol razliku 14:23, na gostovanjima su ostvarili učinak 1 pobeda, 2 remija i 5 poraza uz gol razliku 9:15. Za danas će tim biti lišen usluga trojice defanzivaca, F.Alonso (19/1 – drugi po minutaži među defanzivcima), M.Gonzales (14/0 – treći po minutaži među defanzivcima), Mauro Brasil (8/1 – četrvrti po minutaži među defanzivcima), uz to nema ni veznih igrača Felipe Klaina (18/1 – jedini stranac u timu), kao ni G.Porrasa (8/1).


Mišljenje urednika: Domaći tim igra jako dobro u drugom delu šampionata, a izostanci kod gosta i generalno igre čitave sezone ne garantuju ništa drugo nego da danas mogu najviše do boda uz dosta sreća, iako će im defanziva baš biti oslabljena, oba tima nisu poznata po nekim efikasnim mečevima, pa predlažemo kombinaciju igara 1X&0-2 gola po kvoti 1,75, dok se nešto sigurnija varijanta 1X&0-3 plaća kvotom 1,45!

1:0

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.