četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez petorice startera danas, faliće ukupno 6 igrača protiv jakog rivala!

Gosti su danas bez petorice startera, a njihov roster nije toliko širok da bi to podneli jako lako, ukupno fali 6 igrača, dvojica najboljih defanzivaca, dvojica standardnih veznjaka i drugi najbolji strelac tiam, drugi tim u jakom sastavu. Meč možete preuzeti okvirno do 21 sat, a predložena kvota je 1,85

Radi se o prijateljskom susretu reprezentacija, a od 21 sat sastaju se Senegal i Mauritanija.

Selekcija Senegala je 31.selekcija na FIFA rang listi, imaju puno dobrih igrača u Evropi, tako da spadaju u red najjačih selekcija na afričkom kontinentu. Niz od 4 meča bez poraza (Brazil, Liberija, Kongo i Esvatini) prekinuli su pre par dana u porazu od selekcije Maroka 3:1, tako da danas imaju imperativ vraćanja na pobedničke staze. U sastavu su jako ozbilji igrači, a u startu postavu se vraća i Sadio Mane koji nije igrao na prošlom meču.

Sastav Senegala za ovaj meč!

Selekcija Mauritanije je jedno od prijatnijih iznenađenja u poslednje vreme u Africi, plasmna 2019-te na Kup Afričkih Nacija veliki je uspeh, a skočili su i na FIFA rang listi do 107. mesta. Za meč protiv Senegala, koji dolazi posle pobede nad selekcijom Sijera Leone 2:1, trener tima ne može da računa na čak 5 startera iz tog meča, to su dvojica defanzivaca Abulaj Ba (36/0) iz Oksera, kao i Aley Abeid (34/2) iz španskog Levantea, dvojica defanzivaca sa najvećim renomeom u timu, potom nema ni trojice venjaka Khassa Camare (37/2), Diallo Guidilèye (24/1) i Almike N’Diaye (1/0/0), kao ni napadača Ismaël Diakité (51/8) drugi strelac selekcije. Previše izostanaka za tim koji ima jako kratak roster.

Vest pročitajte na linku: https://www.facebook.com/ffrim/photos/a.576490405777400/3538581396234938/

Mišljenje urednika: Selekcija Senegala je preozbiljna za mnogo jače selekcije u Africi od Mauritanije koja je uz to žestoko oslabljena i po nama dosta ranjiva sada, uz motivaciju koja ne bi trebala da izostane kod Senegala koji je poražen u prethodnom susretu, naš predlog je 1&D2+ po kvoti 1,85!

Odloženo

Povezani članci

2 Komentari

  1. S obzirom da se u poslednje vreme sve vise meceva iz Premium sekcije odlaze, da li postoji mogucnost da se korisnicima refundiraju iskorisceni krediti, s obzirom da nisu imali sansu da iskoriste tu informaciju?

    Hvala na odgovoru.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje