četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez prvog golmana, prvog strelca tima i kapitena!

Gosti će na ovom meču igrati bez prvog golmana, potom kapitena tima, kao i bez prvog strelca tima, a faliće još 3 igrača, meč možete preuzeti do 15 časova u nedelju, a predložena kvota je 1.95!

Radi se o susretu Slovenačke Prve lige, a od 15 časova se sastaju Celje i Mura, meč se igra u okviru 19.kola.

Situacija je takva da je aktuelni šampion ekipa Celja, zaista loše startovala ovu sezonu, ali se sa poslednje dve pobede, vratila na pravi kolosek (oba puta 2:0 protiv Kopra i Gorice) i čini se da imaju želju da pokažu da prošlogodišnja titula nije bila slučajnost. Oni su trenutno na 7.mestu sa 23 boda, na 7 manje od Mure koja je na 3.mestu, a to je mesto koje vodi u kvalifikacije za euro-takmičenja. Celje na svom terenu ima skor 4 pobede, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 13:9, dok su gosti, ekipa Mure, van svog stadiona na jako dobrom skoru 4 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 11:7.

Domaći sastav će na ovom meču manje bitnog veznjaka Lana Štravsa (7 mečeva/ 4 kao starter) kao i napadača sa klupe Gašpera Koritnika (7 mečeva/ svih 7 ušao sa klupe.

Sa druge strane za ekipu Mure neće igrati neki jako bitni igrači, pre svega prvi golman Matko Obradović (13/0), koga će zameniti Zalokar koji je svoju mrežu sačuvao netaknutno samo jednom ove sezone, a branio je na pet mečeva. Potom nema važnog veznog igrača i kapitena tima Alen Kozar (14/2/1), a nema ni ofanzivnog veziste i najboljeg strelca tima Luke Bobičaneca (20/5/0), uz to faliće još tri igrača, to su defanzivac Marin Karamarko (0/0), kao i krilni napadači Mandić (0/0) i Simić (0/0)

Mišljenje urednika: Domaći tim sigurno ne zaslužuje mesto na kojem se trenutno nalazi po kvalitetu tima, rani početak sezone možda je uticao na to da ekipa oseti umor i odigra za sada lošu sezonu, a ekipa Mure igra solidno, mada je u prethodna dva meča bez pobede, pa bi ovaj blagi pad forme i izostanke kod gosta trojice važnih igrača za igru tima možda mogla da iskoristi ekipa Celja, a predlog 1X&0-3 plaća se kvotom 1,95! Na ruku ovog predloga ide nam i činjenica da je 4 od poslednja 5 međsobna meča ovih rival završeno u rasponu od 0-2 gola.

1:3


Foto:Image by Stephen Cruickshank from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje