petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez prvog i drugog strelca, kao i još 5 fudbalera!

Gosti će na ovom meču biti oslabljeni, jer neće moći da računaju na sedmoricu, možda čak i osmoricu fudbalera, a među njima su 1. i 2. strelac ekipe, a uz to, nisu u preterano dobroj formi. Utakmica je na programu večeras od 21 čas po našem vremenu.


Reč je o osmini finala italijanskog Kupa „Coppa Italia„, a sastaće se Parma i Roma. Oni su se ove sezone već sastali u prvenstvu, kada je Parma kod kuće slavila rezultatom 2:0, a bila je izraziti autsajder, sudeći po kvotama. Situacija u prvenstvu je takva da Roma ima 35 bodova iz proteklih 19 kola, a Parma ima 28 bodova iz istog broja odigranih utakmica. Međutim, Roma na poslednja 2 susreta ima 2 poraza, od Juventusa i Torina, dok je u Ligi Evrope prošla u narednu fazu, tako da je i tu očekuju obaveze. Pitanje je koliko su zagrejani za Kup, pogotovo danas, kada su oslabljeni, a tu vidimo šansu da Parma ostvari pozitvan rezultat.

Naime, kada je reč o izostancima, za Parmu neće igrati Alberto Grassi (10n/1g/0a, centralni vezni), Yann Karamoh (6n/1g/1a, desno krilo) i Gervinho (18n/6g/3a, desno krilo, drugi strelac ekipe). Za Romu neće igrati Nicolò Zaniolo (24n/6g/2a, ofanzivni vezni, drugi strelac ekipe), Henrikh Mkhitaryan (14n/3g/1, ofanzivni vezni), Javier Pastore (12n/0g/2a, ofanzivni vezni), Davide Zappacosta (1n/0g/0a, desni bek), Federico Fazio (15n/1g/0a, centralni bek), Edin Džeko (24n/10g/6a, centarfor, prvi strelac ekipe) i Leonardo Spinazzola (16n/1g/1a, levi bek), dok je upitan zbog povrede Mirko Antonucci (4n/0g/0a, desno krilo).

Bez sumnje, Roma je itekako oslabljena danas, a mnogo toga zavisi od same želje igrača da ostvare neki rezultat u ovom takmičenju. Sa druge strane imamo Parmu kojoj bi četvrtina finala Kupa bila uspeh u ovom trenutku, a sigurno da bi mogli da ciljaju i na više od toga sa trenutnim igračkim kadrom.

Mišljenje urednika: Mišljenja smo da bi ovde Parma mogla do pozitivnog rezultata, te treba imati u vidu promenljivu igru Rome, obaveze u Evropi, kao i loše rezultate u ligi, ali i izostanke, kojih nema malo. Stoga, kao logična opcija „nameće“ se predlog „1X“ po kvoti 1.85. Naravno, budite oprezni, ipak je u pitanju Kup!

0:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje