četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez prvog strelca, prvog asistenta i još par bitnih igrača!

Gosti će danas igrati bez svog najboljeg strelca, najboljeg asistenta tima, kao i kapitena tima, a fali još nekoliko igrača u timu, domaćin ume da savlada kvalitetne rivale, a danas je gotovo bez izostanaka, meč možete odigrati do 20:45!

Radi se o susretu Španske Primere, u kojem se od 21 čas u okviru 25.kola sastaju ekipe Đironi i Real Sosijedada.

Đirona se nalazi na 15.mesto i trenutno je na 4 boda od zone ispadanja, imaju skor 6 pobeda, 9 remija i 9 poraza uz gol razliku 25:34. Na domaćem terenu ostvarili su učinak od 2 pobede, 5 remija i 5 poraza (gol razlika 11:16), igre na domaćem terenu su definitivno nešto što moraju da poprave do kraja sezone. Posle 4 uzastopna poraza u ligi, u prošlom kolu su iznenadili Real Madrid i slavili 2:1. Za ovaj meč trener neće moći da računa na vezne igrače Roberts (10 (4 kao starter)/0/0) i Aday (9 (8)/0/2 asistencije).

Spisak igrača Đirone za meč protiv Sosjedada!

Real Sosjedad i ove sezone igra jako dobro, nalaze se na 8.mestu i blizu su mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, imaju skor 9 pobeda, 7 remija i 8 poraza uz gol razliku 30:25. Na gostovanjima imaju učinak 5-3-4 (16:13). Tim je neporažen u poslednjih 9 mečeva u svim takmičenjima (5 remija i 4 pobede). Ono što će predstavljati problem za tim pred ovo gostovanje jesu izostanci, neće biti prvog strelac i drugo asistenta tima Wiliam Jose-a (21 meč/ 9 golova/3 asistencije), potom najbolje ocenjenog igrača tima i prvog asistenta tima Adnana Januzaja (15/0/3), kapitena tima, veznjaka Illarramendia (21/1/1), potom defanzivac Tea Hernandeza (17/1/1), a nema ni igrača koji su manje igrali, Andoni Gorosabel (7/0/0), Kevin Rodrigues (6/0/0) i Martina Merquelanza (1/0/0).


Ekipa Đirone sastala se sa Sosjedadom tri puta na domaćem terenu i nikada nije poražena 2 remija i jedna pobeda domaćina. U prvom delu sezone bilo je 0:0.


Mišljenje urednika: Ekipa Đirone ne briljira ove sezone na svom stadionu, ali bi pobeda protiv Reala mogla da bude prekretnica za tim koji je prošle godine dugo bio jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone, danas je tim gotovo kompletan, a protiv solidno oslabljenog gosta koji je bez svog ofanzivnog potencijala, smatramo da Đirona može makar do remija, a igra 1X&0-3 plaća se kvotom 1,75!

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje