petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez sedmorice, među njima prvi i drugi strelac ekipe!

Obe ekipe neće biti u punom sastavu, ali se s pravom može reći da je gost u mnogo većem problemu, jer neće moći da računa na sedmoricu redovnih fudbalera, među kojima su i prvi i drugi strelac ekipe. Utakmica je na programu danas od 17 časova po našem vremenu.


U pitanju je 23. kolo prve lige Grčke, a sastaju se PAOK i OFI Crete od 17 časova po našem vremenu. PAOK je već obezbedio poziciju među prvih 6, gde će se kasnije boriti u okviru grupe koja se bori za trofej, a današnji gosti su na granici između grupe za trofej i grupe za ispadanje, te su im naredni mečevi bitni. Ipak, vredi istaći da se PAOK bori sa Olimpijakosom za prvo mesto, AEK je skoro pa odustao iz trke, dok ostale ekipe ne bi trebalo ni smatrati pravim konkurentima. SIgurno će OFI želeti da se domogne gornjeg dela tabele, ali teško na utakmici protiv ekipe kao što je PAOK.

Printscreen/Flashscore.com

Danas će i jedni i drugi biti oslabljeni, a u većem problemu su gosti. Za goste neće igrati Vajebah Sakor (15n/0g/1a, defanzivni vezni), Felipe Souza Ferreyra (10n/1g/0a, levo krilo), Kosmas Tsilianidis (23n/7g/6a, levo krilo, drugi strelac ekipe), Georgios Koutroumpis (19n/0g/0a, centralni bek), Nikolaos Marinakis (23n/0g/2a, desni bek), João Figueiredo (26n/8g/0a, centarfor, prvi strelac ekipe) i Miguel Mellado (14n/1g/0a, defanzivni vezni). Za domaći tim neće igrati Dimitrios Pelkas (21n/5g/2a, ofanzivni vezni), Miroslav Stoch (6n/0g/1a, levo krilo), Léo Jabá (9n/0g/0a, desno krilo) i José Crespo (20n/2g/2a, centralni bek).

Izvor sa linka

Na PAOK ne treba mnogo trošiti reči, na poslednjih 20 susreta ima 16 pobeda, 2 remija i 2 poraza, i bez sumnje će da se bori za titulu sa Olimpijakosom, kao i skoro svake godine. Gosti na poslednjih 10 susreta imaju svega 1 pobedu, 3 remija i 6 poraza, a po svemu sudeći, teško će poraz da izbegnu danas.

Mišljenje urednika: Mi ćemo da pokušamo sa predlogom „1&3+“ jer se nadamo da će fudbaleri solunskog PAOK-a biti raspoloženi za igranje i da će uspeti relativno lako da iskoriste izostanke gosta. Sa tim u vezi, nadamo se da pobeda neće izostati, kao ni mnogo golova.

4:0


Image by Michael Gaida from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje