subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez šest igrača od kojih su dvojica prvi i drugi golman!

Gosti su danas bez šestorice igrača, od čega su prvi i drugi golman nedostupni, uz to imaju još jedan problem koji bi mogao da utiče na partiju. Meč možete preuzeti do 17 časova, a predložena kvota je okvirno 1,70!

17:00 Tshakhuma – Kaizer Chiefs (Južnoafrička Republika 1)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je na 15.mestu na tabeli (predposlednje mesto) i boriće se za opstanak do kraja sezone, a objektivno imaju šanse da opstanu. Imaju učinak od 5 pobeda, 7 remija i 12 poraza uz gol razliku 16:33.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju skor 3 pobede, 3 remija i 6 poraza uz gol razliku 10:18.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dve pobede i tri poraza u poslednjih pet mečeva, od čega su pobede bile protiv TS Galaxya u gostima 0:2 (tim koji je jedno mesto iznad Kaizer Chiefsa) i na domaćem terenu Bloem Celtika 1:0.

Izostanci: Domaći tim po našim informacijama ima na raspolaganju najjači tim


Pozicija na tabeli gosta: Kaizer Chiefs, jedan od najvećih ako ne i najveći klubu zemlji se nalazi na 9. mestu, što je jako loš plasman, ali su zato u Afričkoj Ligi šampiona stigli do 1/4 finala, za sada imaju skor 6 pobeda, 11 remija i 8 poraza uz gol razliku 27:30.

Skor na gostujućem terenu: U gostima ove sezone imaju učinak od 4 pobede, 5 remija i 3 poraza uz gol razliku 14:13.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Jedna pobeda (iznenađujuće u gostima protiv prvoplasiranog Mamelodija), potom dva remija i dva poraza i ne tako sjajna forma.

Izostanci: Za danas će u timu nedostajati prva dva golmana, prvi golman Daniel Akepiy (14/0 – golman selekcije Nigerije), drugi golman Khune (11/0 – golman selekcije Južnoafričke Republike), potom nema ni defanzivaca D. Cardoso (25/1/0), E. Mathoho (15/1/0), nema ni veznjaka L. Lesako (3/0/0), kao ni jednog od najboljih igrača lige i tima, prvog asistenta tima i reprezentativca Zimbabvea – Khame Billata (18/2/4)



Međusobna tradicija: Odigrali su samo jedan meč u prvom delu sezone, kada je Kaizer Chiefs slavio 3:0 na domaćem terenu.

Zaključak: Bez ikakvog dvoumljena možemo da kažemo da je Kaizer Chiefs i dalje jako veliki klub koji se potvrdio u Ligi šampiona ove sezone i u meču sa prvakom Mamelodijem kojeg je pobedio, međutim danas u goste idu autobosom koji će trajati 7 sati, bez prva dva golmana i tri izuzetno bitna igrača, a zamenu za Kardosa i Billata realno nemaju, dočekaće ih domaćin koji ima veliki motiv da se bori za opstanak i sve su to parametri koji mogu da nam pokažu da gost i nije tako veliki favorit kakvim ga klaidonice predstavljaju.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Na osnovu svega navedenog, daćemo predlog 1X po kvoti 1,70, dok se odlično plaća i igra D1+ po kvoti 1,55!

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje