Advertisement

Gosti će na ovom meču igrati bez šestorice igrača, a idu timu koji jako dobro igra na svom terenu i danas je kompletan. Meč možete odigrati do 18:30, ali i neki minut kasnije.

Radi se o susretu Alžirske Prve lige, a od 18:45 sastaju se ekipe Bordj Bou Arreridj i MC Oran, u pitanju je meč u okviru 8.kola.

Bordj Bou se nalazi na 9.mestu sa učinkom od 2 pobede, 3 remija i 2 poraza i gol razlikom 10:11. Posle dobrog starta sezone, tim je u seriji od 4 meča bez pobede, 2 remija i 2 poraza. Na domaćem terenu skor 1 pobeda, 2 remija i 1 poraz i gol razlika 5:5. Tim je za danas kompletan.

Što se tiče ekipe MC Oran oni se nalaze na 6.mestu sa skorom 3 pobede, 1 remi i 3 poraza i gol razlikom 12:8. Na gostovanjima su ostvarili učinak 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 2:3. Za danas će trener ovog tima imati probleme oko sastava tima jer će mu nedostajati 6 igrača, to su  Fourloul (7 utakmica/1 gol – odbrana), Hamia(6 utakmica/0 gol – napad), Heriet (5utakmica/0 gol – sredina), Benhammou (3 utakmica/1 gol – napad), Mekkaoui (7 utakmica/0 golova – odbrana), Hamadi (0 utakmica/0 gol – sredina)


Prethodne dve sezone Bordj Bou je slavio na svom terenu 3:1 oba puta protiv MC Oran-a


Mišljenje urednika: Domaći tim posle jako dobrog starta i sada nešto lošijeg perioda traži izlaz iz loše serije protiv gosta koji im po tradiciji ali i sada zbog izostanaka ,,leži” pa očekujemo pobedu domaćina po kvoti 1,65!

1:2 (1:0)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here