subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez šestorice, među njima bitni fudbaleri veznog reda i odbrane!

Kao što piše i u naslovu, gosti su bez šestorice, među njima su bitni fudbaleri veznog reda i odbrane. To je i više nego dobra prilika za domaći tim da se pred svojim navijačima domogne pozitivnog rezultata. Utakmica počinje danas od 16 časova po našem vremenu.


U pitanju je 21. kolo španske lige „LaLiga2„, a od 16 časova po našem vremenu sastaće se Malaga i Lugo. Malaga nakon 20 kola ima 21 osvojen bod, a isto toliko ima i Lugo, koji zbog znatno lošije gol razlike zauzima 18. poziciju na tabeli. Vrlo teška situacija za obe ekipe, pogotovo za Malagu, kojoj sigurno nije u interesu da završi na drugoj polovini tabele.

Gosti će, pored loše forme (na poslednja 4 ligaška susreta imaju 3 poraza), morati da se snalaze bez nekoliko vrlo bitnih fudbalera u veznom redu. Takođe, Lugo ove sezone na strani, ako računamo samo ligaške susrete, ima svega 1 pobedu na 9 utakmica, dok je Malaga kod kuće u ligi poražena svega 2 puta.

Printscreen/Flashscore.com

Za Malagu neće igrati David Lombán (12n/1g/0a, centralni bek), Lorenzo Gonzalez (6n/0g/0a, centarfor), Keko (6n/0g/1a, desno krilo) i Luis Hernández (18n/0g/1a, centralni bek). Za Lugo neće igrati Hugo Rama (0n/0g/0a, ofanzivni vezni), Gerard Valentín (16n/1g/0a, desni bek), Iriome González (11n/2g/0a, desno krilo), Fernando Seoane (18n/0g/0a, defanzivni vezni), Yanis Rahmani (15n/0g/2a, levo krilo) i Josete (3n/0g/0a, centralni bek).

Mišljenje urednika: Mi se nadamo jednom pravednom meču, na kom bi Malaga na svom stadionu mogla da potvrdi svoj kvalitet, a na ruku im ide to što su gosti bez šestorice fudbalera, među kojima je većina standardnih igrača. Pobeda domaće ekipe plaća se kvotom 1.65.

1:1 (gol gosta u 111.minutu meča)


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

 


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Peter H from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje